Кичка към дъщеря си: Бъди меркантилна! Вижте как я учи да си търси богат мъж

3011
30 Ноември 2015, 16:10


Кичка Бодурова иска отсега да подсигури бъдещето на дъщеря си, но не като й накупува скъпарски имоти, или й напълни банковата сметка.


Естрадната изпълнителка се оказа далеч по-пресметлива и учи дъщеря си как да си хване богат мъж, узна HotArena.

 

Дъщерята на Кичка Бодурова може да изглежда бунтар по природа, съдейки от многото татуировки по тялото й и разголените и фотосесии, но всъщност до голяма степен се ръководи от живота от своята майка. Естрадната легенда я възпитавала с мисълта, че човекът, с който един ден ще създаде семейство, трябва да е заможен, а не бедняк, пише Всеки ден.

 

Певицата подковава почвата при детето си Кристи-Жаклин Зарпас още от тийнейджърска възраст. Напътствала я, че трябва да гледа на мъжа като на човек с преспектива.

 

„Не само чувствата са важни, но и какво ти е бъдещето с него. Ако е някой, който не може да издържа семейство за какво ти е? Само загуба на време и проблеми", нареждала Кичка. Затова се наложило при първите си връзки Кристи да крие ухажорите си.

 

Тя въртяла любов без майка й да разбира, като представяла момчетата просто като добри приятели и нищо повече. Единият от тях, с когото дъщерята на естрадната звезда имала най-дълга връзка, се казва Евгени. Кичка в последствие разбрала за отношенията им, но учудващо не възразила. Дори много харесала младежа, по думите й бил добро момче. Единственият проблем в последствие се оказал този, че не произхожда от богато семейство. Затова и връзката им приключила не след дълго.

 

Майка и дъщеря са имали неведнъж сериозни спорове, в които Кристи се е опитвала да извоюва свободата си и най-вече това, че тя самата трябва да почувства партньора си в живота, а не родителката й да го определя. За нерадост на Кичка детето й се увличало точно по мъже без преспектива, тип пройдохи. „Много е ербап тя, ама като се озъби празния хладилник, ще види”, казвала мъдро Бодурова.

 

Неотдавна 21-годишната Кристи-Жаклин шашна феновете на майка си с поредица от еротични снимки. На тях щерка й позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки. Втората серия с кадри, която се появи пък беше в компанията на питон. Кичка не крие, че Кристи се снима като фотомодел от няколко години.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени