Кичка съсипа мъжа си! (Снимки преди и сега)

https://hotarena.net/az-jenata/kichka-sasipa-maja-si HotArena.net
Кичка съсипа мъжа си! (Снимки преди и сега)
Кичка Бодурова съсипа мъжа си. Певицата, която от 25 години е омъжена за гърка Крис Зарпас направо го е състарила, видя HotArena.

От снажния преди години мъж не е останал и помен. Днес Крис е побелял, сбръчкан, съсухрен и на фона на модерната си жена изглежда много зле, пише „Всеки ден“.

На 29 ноември Бодурова навърши 60 години, но продължава да младее и изглежда поне 10 години по-млада. До нея в същото време Крис изглежда тотално състарен и е като 75-годишен дядо.


 „Благодаря за поздравите ви, благодаря за вашата подкрепа и комплименти, благодаря за приятелството, за годините заедно. Като казах годините—въобще не ми казвайте в коя десетилетка влизам и какви хапчета ще са ми нужни. Аз съм на 37 завинаги! Наздраве!“, написа бронзовата медалистка от „ВИП Брадър“. А до нея съпругът й изглежда невероятно състарен.


Кичка, която е известна с многото си бракове и разводи, на няколко пъти се събира и разделя с Крис. Гръцкият милионер се прехласва по нашата певица преди 25 години в казино в Лос Анджелис, където идва всяка вечер с приятелката си. 

Цяла седмица той поръчваше за мен на сцената по 14 каси специално шампанско. В началото си мислех, че той е така щедър, защото му допадат много изпълненията ми.

Харесвах го, но не можех да си помисля за нещо повече. Когато споделих с мой приятел, той ми откри, че Крис също бил луд по мен, но и той не можел да си помисли, че мога да бъда негова
“, спомня си Кичка.



След половин година ухажване, двамата се женят, но няколко пъти се разделят. През 2011 година обаче се събират окончателно.


Естрадната певица признава, че гъркът я спечелил с търпение и голяма любов. А в същото време тя наистина го тормози.


„Кичка е голяма командирка. Тормози горкия Крис, как няма да го съсипе и той да грохне така? Постоянно му нарежда нещо!“, коментират близки до бургазлийката.

5 Коментара

Silvi

преди 8 години

Estestveno,che shte izglezda mnogo po-mlada ot nego,s neinite kup plastichni operazii..

Коментирай

dani

преди 8 години

Аз мисля,че човека изглежда много добре

Коментирай

kat

преди 8 години

Palni gluposti sa tova.Nikoi niama da ostane ve4no mlad,a i zenite se poddarzat mnogo pove4e ot mazete,osobeno tezi s pove4e finansi !!!

Коментирай

На майка ти путката има пластични операции.

преди 7 години

Абе путко стига завижда, сигурно си толкоз комплексиран че дори и снимки не си правиш от бръчките хаха

Коментирай

Фен на Кичка

преди 7 години

Кичка Бодурова е НАЙ-ДОБРАТА !! Най-голямата певица във България! Най-великата, всеки един от вас дори не може да си мечтае за кариера и живот като нейния!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.