Кичка се завърна в България, за да лази по нервите на Катя и Здравко (Вижте какво е намислила)

1618
04 Юни 2016, 14:00


Едва стъпила на родна почва, певицата бе заобиколена от чаровни младоци по време на участие в столичен бар. Бодурова пя до късните часове на младежите, които замаяни от алкохола не спряха да й се слагат цяла вечер. Кичка с радост прие свалките, научи HotArena.

Тя се завърна в родината в края на миналия месец, за да изнесе няколко концерта в София и провинцията. Първоначалните планове на Кичка бяха да остане само няколко седмици и да отпътува обратно за САЩ. Певицата променила мнението си и решила да остане в България за цялото лято, за да съчетае работата си с почивка.

Най-недоволни от решението били дует „Ритон“. Бодурова се изпокара жестоко с Катя и Здравко под покрива на „ВИП Брадър“ и до днес не си говорят. „Ритон“ тази година ще са част от журито на фестивала „Бургас и морето“, около който миналата година се заформи чутовен скандал отново заради Кичка.

Нейната песен не бе одобрена да стигне до финала и певицата здраво се разфуча. Бодурова споменала на няколко места, че отново ще се пробва в конкурса само и само да напомни на ритонците, че се е завърнала и срещата им с нея няма да им се размине, пише „ България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1234
преди 2 години
-8
Кичке какво правиш при гадните българи дето са били толкова лоши с теб и дъщеря ти? Пей си комунистическите песни в америка ако успееш да си намериш публика...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени