Ким Кардашиян похвали Галена

https://hotarena.net/az-jenata/kim-kardashiian-pohvali-galena HotArena.net
Ким Кардашиян похвали Галена

Световноизвестната риалити звезда Ким Кардашиян се оказа истински фен на Галена. Тя дори похвали изпълнителката на страницата си в социалните мрежи, видя HotArena.

Повод за позитивния й коментар се оказа снимка, качена от Ким в личната й страница. На нея риалити звездата показа хора, които са се маскирали като нея за празника на Хелоуин.


Челно бе поставена снимката на Галена.

„Обичам да виждам вашите маскировки за Хелоуин като мен”, написа Ким Кардашиян в социалната мрежа. А след това публикува и снимките в личния си сайт, където постави Галена начело на класацията.

5 Коментара

haus

преди 6 години

две порноактриси само че едната със световна слава а другата с клип във ваната

Коментирай

12

преди 6 години

Похвали или изгаври ,защото Галена не се е маскирала за Хелоуин това е стара снимка .Да ти кажат ,че като копираш някой приличаш на негов Хелоуин клонинг баси похвалата хахах

Коментирай

Kris

преди 6 години

Neka se pravi na interesna snoshti Preslava mnogo zdravo q odari po egoto :D novata pesen schupi vsichki rekordi za pesen ot kataloga na payner i to sas mnogo po maluk biudjet a prehvalenata pesen THE BOS ne uspq da go postigne dori sas skaparskia klip i vsichkite izvestni v klipa pak ne uspq i Azis beshe prav che ne skupia klip pravi hita ami hubavata pesen samo kogato ne si siguren v pesenta togava zalagash na skuparskiq klip qvno Galeno dosta se zasegna ot dumite na Azis zashtoto mu otgovori trosnato xaxaxa

Коментирай

DGD Kris!

преди 6 години

Preslava e tupa narkomanka, koqto otdavna zagubi glasa si! Kak shte otdeli pari za skupi klipove kato e skrundza ot klasa,a??? Po-dobre da gi dade za belo xaxaxax a! Presa Cigankata ot Dobrich, na koqto i se svidi da si kupi edna nova roklia axaxaxaaxxaxax! Niama shto! Galena e nomer 1, a ti mojesh da si zavresh smotanoto mnenie otzad!

Коментирай

Ами сега?

преди 6 години

Въпрос с повишена трудност : А ДАЛИ КИМ ЗНАЕ ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА КРЕСЛАВА а.к.а БЕЛОТО????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.