Ким Кардашиян вае дупе с БГ розово масло

https://hotarena.net/lubopitno/kim-kardashiian-vae-dupe-s-bg-rozovo-maslo HotArena.net
Ким Кардашиян вае дупе с БГ розово масло
Известната със завидните си задни части риалити звезда Ким Кардашиян разкри, че причината за безупречно гладката й кожа е розово масло от България.

Ким се диви как българското розово масло е наистина уникален продукт, подходящ за всеки вид кожа. А освен това действа срещу вредната слънчева светлина и има анти алергичен и успокояващ ефект.

Кардашиян е истински маниак на розите и на тя е заложила цялата си козметика. Тя подчертава, че маслото, което ползва е българско, а не шумно рекламираните азиатски конкуренти, пише „Телеграф“

5 Коментара

Светлана

преди 5 години

Какво ще вае този задник , с обем на свиня майка ... И с българско розово масло - нечовешки ужас , просто ! Повръща ми се ...

Коментирай

Радо

преди 5 години

Освен да извае още едно огромно лайно с тоз гъз друго невиждам.

Коментирай

f

преди 5 години

На тебе от всичко ти се повръща. Твоите коментари са вечно някакво безумно храчене на посоки и си личи как си някаква супер неудовлетворена вкисната селска комплексарка - само си виж изказа, стила на изразяване, че даже и снимката. Пълна със злоба си като помийна яма с лайна.

Коментирай

f

преди 5 години

Научи правописа. Няма такава дума "невиждам" в българския език. Да ти говори нещо, че се подчертава в червено, когато я напишеш?

Коментирай

...

преди 5 години

f май е фен на големите дрискалници. Е, няма лошо, но не не се засягай, когато някой друг не харесва несъразмерно голямо гъзище, наблъскано със силиконови импланти. И на мен ми е писнало от та'я Ким Кардашиан и нейният задник! Нито има нещо красиво в него, нито нещо женствено, а напротив - седи ѝ неествено!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.