Киро Скалата изсъхна като стафида + защо спешно свали 20 кила

4567
30 Август 2016, 14:00


Кирил Вълчев, известен като Киро Скалата, тотално се е промени. Мачото е смъкнал близо 20 килограма. Това обаче не се дължи на стреса около секс убийството на мъжа на Анита Мейзер, а нещо друго, научи HotArena.

До промяна на физиката му се стигнало, тъй като навъртя годинките, вече е на 45, а костната му система е изключително тънка. Когато тежи повече, сърцето му започва да работи по-натоварено, а хрущялите и ставите се износват по-бързо. Киро е бил изправен пред страшна дилема – да запази телосложението си с помощта на допингиращи средства, за да може таялото да мине в такъв режим или да се изчисти от мазнините и да тренира по-рядко. Спрял се на втория вариант.

Това не значи, че се е отказал от международните състезания по бодибилдинг. Само след месец ще се яви на такова в Белград. Киро съветва младите да не приемат анаболи и стероиди, тъй като това били лекарства за възрастни. Говори се, че мъжът на силиконката Анита Мейзер също е ползвал такива вещества. Киро се е опитвал да го разубеди, но без резултат. Киро е първият българин, който внася хранителни добавки от Америка и Австралия, пиеш „ШОУ“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени