Киро Скалата - зет на сирийски крал

10782
18 Юни 2011, 11:50


Фитнес-инструкторът и бивш участник във "ВИП Брадър" Кирил Вълчев-Скалата ще става зет на кралската сирийска фамилия.

 

Преди време мускулестият шоумен се разведе с първата си съпруга, но сега се е решил на втори брак. Новата му избраницата е арабска красавица - Лина Мохамад Джиат Салем. Нейната баба е внучка на покоен крал.
 

Скалата окончателно разтурил брака с ученическата си любов Петя преди две години. На есен обаче той пак ще надене брачните окови.


"С бившата ми жена се залюбихме още на скамейката в училището, но тя не можа да издържи буйния ми нрав. Нарочно крих толкова време, че съм разведен. Разделихме се цивилизовано, по взаимно съгласие. Петя сега си има бизнес, за който й помагам", споделя Вълчев пред "Уикенд".
 

Съдбата му изпратила кралската наследница три години преди официално да се разведе. Тогава случайно видял арабската красавица Лина в италиански ресторант на морето и не могъл да я забрави. Издирвал я с месеци, докато един ден не се оказало, че негова приятелка я познава.


Скалата искал специално позволение от майката на Лина да излезе с нея на среща. Но преди нея му се наложило да пътува до София.

 

"И когато след седмица се върнал, първата му среща с Лина продължила... 20 дни. Двамата тръгнали на дълго пътешествие. "Пътувахме непрекъснато и майка й се уплаши да не взема да отвлека рожбата й. Ходила при врачка да пита дали щерка й е жива. После, като се прибрахме, пуснала частни детективи по петите ми да ме проучват кой съм, какъв съм, дали не съм някой бандит. Два месеца са ме следили, снимали са ме с кой се срещам, къде ходя. Но макар и шпиониран, съм успял да докажа любовта си", доволен е Скалата.
 

 

Бабата на Лина избягала в Йордания и се оженила за местен. Родил им се син – бащата на бъдещата съпруга на Скалата. Във вените на Лина обаче тече и френска кръв. Майка й е дъщеря на французин и българка.


Сега Скалата води война с таткото на сирийското си гадже. Потомъкът на крал Бебърс не искал да му дава щерка си жена и нон-стоп се опитвал да саботира предстоящия брачен съюз. "Общо взето половината им рода не одобрява сватбата, която сме планирали. Но най-вече с връзката ни не може да се примири бащата. Той не е съгласен дъщеря му да се омъжи за друговерец. За последните години четири пъти отвлича Лина от Варна. Организира й постановки, за да я екстрадират. Тя обаче е хитра и все успяваше да се изплъзне", разкрива Киро пред "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бахти
преди 7 години
0
траверса
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
wRe
преди 7 години
0
Силикони, черни корени.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени