Китаеца пак се тръшка заради Азис! Притеснява се за сина си

2498
06 Септември 2015, 19:00


Ники Китаеца отново влезе в устите на недоброжелателите, след като прословутият участник в новия сезон на „Биг Брадър” - геят Кристиян Стойков, хвърли бомбата, че е спал с него и с Валери Божинов, разбра HotArena.

 

 

Прославилият се като гадже на Азис се опитва да гледа подигравателно на изказваният по негов адрес. За разлика от него, Божинов веднага заплаши със съд хомосексуалиста и продуцентите на шоуто.

 


„Какво мога да кажа? Просто ми идва да се гръмна! Смея се, но истината е, че ми е дошло до гуша. Нямам сили вече да се боря с тези неща. Не ми се занимава със съдилища, макар че не знам до кога нервите ми ще издържат”, признава Николай Първанов, както се казва по паспорт Китаеца.

 


Основните притеснения на Ники били за това какво да обяснява на сина си, който вече разбира какво се говори по адрес на баща му. Като се има предвид колко са жестоки децата, 5-годишният Николай сигурно вече е жертва на подигравки от връстниците си.
Нежеланието за мъст може би идва от факта, че Ники знае, че сам си е виновен за сполетялата го „слава”. Приетото предложение да се „ожени” за костиндбродския славей със спорна ориентация беляза завинаги живота на Китаеца, който може би никога няма да може да махне етикета „гей” от името си.

 


„Тогава бях на 21 години и не осъзнавах в какво се забърквам. Вероятно тези глупости ще ме преследват още дълго време. Бих искал да забравя Азис и тези циркове, но все се намира някой, който да ми ги припомни”, вдига рамене Китаеца.

 


Както последното изказване в къщата на Биг Брадър показва, слуховете за ориентацията на Николай не спират, въпреки че отдавна е женен за бившата фолк певица Виолета и дори имат дете. Тя загърби кариерата си по свое желание и днес е майка и домакиня, пише "Уикенд".

 

 

Ники също смени попрището си и от „гадже на Азис” стана фитнес инструктор и консултант по изготвяне на хранителни режими. Виолета също му помага в това начинание, което се извършва предимно по интернет с хора от чужбина.

 


В момента Китаеца работи и по подготовката си за престижното международно състезание „Арнолд класикс” в категорията „Фитнес моделство“. 

 

 

Що се отнася до отношенията им с Виолета, Ники е категоричен, че остават заедно. Че бракът им е пред разпад, се заговори миналата година, когато в Къщата на „ВИП Брадър” той се подаде на чара на Калина Паскалева. Тогава фитнес маниакът не скри симпатиите си към писателката, която пък въобще не отвърна на чувствата му.

 


„И при нас е като при другите – има търкания, спорове, караници, но всичко преминава и ние си оставаме заедно. Това, което ни държи, е чистата любов, защото нито аз, нито Вили имаме някаква изгода един от друг, било то финансова, или пък медийна. Най-лесно е да прекратиш едни взаимоотношения, по-трудно е да ги запазиш.“, разсъждава Китаеца.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени