Китайци превърнаха в ад почивката на Гала на Малдивите! (Вижте оплакванията на ТВ водещата)

3762
18 Август 2015, 16:00


Водещата на „На кафе“ Гала прекара лятната си почивка на Младивите, впечатлена от думите на Кремена Халваджиян, която описвала мястото като „приказно“, узна HotArena!

 

Блондинката, която си е пила кафето с куп известни личности, признава, че подобна красота до момента е виждала само на картинка.

 

С нея бяха дъщеря й Мари, както и любимият й Стефан. Били улучили подходящи температурни условия – 30-ина градуса както на въздуха, така и на водата.

 

Били настанени в къщички, които обаче не били разположени в океана, а на плажната ивица. Външно постройките не изглеждали примамливо, но отвътре царял истински лукс.

 

Всичко протичало повече от добре, но до третия ден, когато китайци нарушили спокойствието на близките на Гала, пише LoveStyle”.

 

„Те завладяха острова в буквалния смисъл на думата. Ние със Стефан ставахме в 5.30 сутринта по навик, но те се събуждаха по-рано дори от нас. Отгоре на всичко заринаха прекрасния и чист плаж с пластмасови бутилки, консерви и хартийки. Ядяха банани и хвърляха обелките на пясъка, без да имат някакви скрупули.

 

Тази мърлявщина просто нямаше как да се издържи. Освен това китайците не могат да говорят тихо, а крещят и си представете как звучи всичко това на място, на което се чува само чуруликането на птиците. Бяха направо непоносими! Служителите на хотела им правеха забележка, но нищо не се променяше. За съжаление трябваше да ги изтърпим през оставащите ни от ваканцията дни!“, оплаква се водещата.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени