Клас, стани, клас, мирно! (Още СНИМКИ от 15 септември на звездните наследници)

2752
23 Септември 2014, 15:00


Десетки звездни наследници чуха за пръв път биенето на училищния звънец тази есен. Това породи гордост у родителтие им, които с радост се похвалиха с първите стъпки на децата си по пътя към просветата, видя HotArena.net.

 

Ирина Тенчева и Верджиния

 

Водещата на „Ангел парк“ Ирина Тенчева изпрати в първи клас дъщеря си Верджиния. „Днес дъщеря ми – моята нежна радост, най-добра приятелка и учител, навършва 6 години и прекрачва прага на училището си за първи път. Замислих се за новите истории от живота, които неусетно ще запрелистваме през следващите месеци и години. Как бързо мина времето! И как опраданието „тя е дете“ скоростно ще отстъпи на „вече си голяма за такива глупост“. След още 6 години се надявам да имам здрава, толерантна, следваща сърцето си, мечтаеща на едро тийнейджърка“, сподели Ирина във Фейсбук страницата си.

 

„Да бъде грамотна в писането, емоционална в четенето и „разменяща златни монети“, когато говори“, добавя още Тенчева, цитира „Блясък“.

 

Десислава и Майки

 

Майки вече е в осми клас и за пореден път прекрачва училищния праг. „Честит първи учебен ден, ученици и преподаватели! Успешна, пълноценна и ползотворна учебна година с много радостни преживявания! На добър час! Въпреки многото дъжд, аз отивам на „Гласът на България“, Майки – на училища – всеки е по задачки“, написа във Фейсбук Деси.

 

Ава и Вихра

 

Ава, дъщерята на Иван Христов и Вихра Петрова, стартира учебната година с букет в ръка и широка усмивка. Майка й кратко написа в мрежата „Честит първи учебен ден!“, без да изпада в подробности и емоционални изблици.

 

Симона Загорова

 

Щерката на Глория е на училище за последна година. Абитуриентката си пожела щастливи мигове, а ние й пожелаваме професионални успехи по – нататък!

 

Мария и Марая

 

Мария сподели във Фейсбук, че първият учебен ден на дъщеря й Марая е един от най-важните дни в живота й. Напомняме, че тя изпрати малката красавица с раница за 500 лв.

 

Алисия и Валерко

 

Алисия стъкна сина си Валери за първия учебен ден стилно! Тя го премени в черно сако с бяла ризка без вратовръзка. Чудесен избор!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zori
преди 3 години
-2
майки дебеланкото
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени