Клюка номер 1 за деня! Бареков кръшнал с Николета! (Божинов пуснал дронове след съпругата си)

https://hotarena.net/laifstail/kliuka-nomer-1-za-denia-barekov-krashnal-s-nikoleta HotArena.net
Клюка номер 1 за деня! Бареков кръшнал с Николета! (Божинов пуснал дронове след съпругата си)

Ето това е клюка номер 1 за деня, а сигурно и за седмицата!

 

Николай Бареков кръшнал на жена си с тв водещата Николета Лозанова, научи шокиращо HotArena.

 

Между политика и плеймейтката отдавна прехвърчали искри, но истинският огън пламнал покрай риалити предаването „Къртицата“ по TV7. А след него пък покрай двамата започнали да прехвърчат и дронове!

 

Аферата им била най-гореща, когато Николета водела „Поверително от NL“, излъчвано по телевизията на Бареков.

 

Именно тогава съпругът на Лозанова Валери Божинов решил да пусне след жена си детективи, за да провери слуховете за системни изневери.

 

Близки на Божинов разкриват, че освен станалите митични детективи, футболистът бил пускал и дронове след Николета. Хвърчащите машинки запечатали кадрите с Бареков от въздуха.

 

Лозанова още тогава се усъмнила, че е следена и споделила пред приятелки как постоянно чува някакво странно жужене около себе си. Дроновете все пак си свършили работата и разобличи Бареков и Лозанова.

 

Освен с нея, политикът бе свързван и с ромската певица Роксана, както и с участничката в Мис България Ингрид Цветкова, пише в. България Днес.

 

Жена му Мария Календерска обаче му простила за всичко и заклеймила дроновете като платени машинки.

 

15 Коментара

дими

преди 8 години

хахахахахахах еееейййй вие трябва да сте сценаристи във филми бе hotarena... санувате алисия и като няма каква глупост да измислите айде някоя тъпотия за курвето, чак и дронове бреееееееееех тая се взе за мега звезда хаха и чувала жужене от вятъра в празния мозък които има

Коментирай

нло

преди 8 години

то нямаше човек (малко по-известен), с които да не е лягала.. един ден ще трябва да обяснява на детето си каква курва е била

Коментирай

ket

преди 8 години

Chula e muhite v praznata si glava,Nikolinka! Tazi za kakva se vzima,nqma nujda ot dronove,detektivi i razni tam.To na Bojinkata,oshte kato se e zapoznal s neq,e trqbvalo da mu e qsno shto za stoka e....

Коментирай

13

преди 8 години

Тъпотия номер за деня, а може и за седмицата. Направете си една класация топ 100 на най-тъпи и безмисленни статии. Опс то не може да се съберат всичките Ви "статии" в една класация.

Коментирай

:)

преди 8 години

Тази вече полудя, що, и бръмбари и са в главата хахах.Дреме му на Божинов за тебе, психопатка.

Коментирай

Надя

преди 8 години

И като напишете тази "новина" и след това тя пусне опровержение, мислите ли си, че някой ще си повярва, че не й пишете поръчкови статии?

Коментирай

тая работа да не е като ная работа

преди 8 години

Това да не е като оная работа с Григор Димитров , дето тя му пише смс-и а той не знае хахахахахахахахаахахахахах :D. Имам предвид Бареков знае ли, или пак те набутват да ти се чуе името, че са притеснени да не си останеш сама. AMa от тая краста, живота и свързан само с мъже, парцали и скандали жалка работа. Един се отърва от нея, кой ли ще е следващия балабурник който ще и се върже на манипулациите колко е супер и незаменима.

Коментирай

абсолютно!!

преди 8 години

Точно това си помислих, на тази жена номерата край нямат. Жалка!

Коментирай

Сладката бубка

преди 8 години

Жалки пумяри неспряхте да уплювате най виликолепната жена на балгария

Коментирай

vip

преди 8 години

Neverojatno kolko pravopisni greshki mogat da budat napraveni v edno izrechenie...

Коментирай

eli

преди 8 години

когато двама души си вършат рботата си знаят само двамата в слу4ая не ми се вярва Бареков да си прави пиар най -вероятна ве4е грозноватата недолюбвана кукулета да си търси публи4ност и гърми колко е ,,милата '' невинна

Коментирай

хахахх

преди 8 години

Има ли някой,който не е спал с Николета? Как мислите,че ще остане вярна на Божинов ,дори и да не са разделени за момента със сигурност рогата са му до небете. То шило в торбане стои.

Коментирай

ахаха

преди 8 години

Имаш в една дума две грешки. Толкова си малоумна,че не се и съмнявам, че си фенка на парцала Николина. Кое й е хубавото, че е спала с половин България или че от пластики не може да се усмихне? Всички фенове сте й такива малоумни..

Коментирай

до Сладката бубка

преди 8 години

Жалка пУмиярке такава държава "бАлгария" НЯМА. А ти я марш в катуна, цигане неграмотно!

Коментирай

знае се

преди 8 години

Абе кой я направи ТВ водеща , тази неграмотна, необразована и тъпа мутреса , бе хора? А в същото време журналистки , млади, красиви, образовани, интелигентни стоят без работа..... От къде пари всеки ден за скъпи тоалети? И ако някой наистина е толкова прост и наивен си е негов проблема, но хората го знаят това, като бял ден. Николета нито за миг не е престанала да практикува древната професия... С Шиши, с Бареков, с двамата продуценти Андрей и Иван, с босове дно време от подземния свят, които не са между нас живите, с КОЙ ли не. Затова е и сисла и се бие в гърдите, че държи съдбата в ръцете си, защото знае с кого да се праска и ако си отвори устата много хора ще изгорят. Тя ги държи в ръцете си, а с това и съдбата си. Но всичко е до време... Нищо вечно няма. Валери беше само за екзотичните екскурзии да не е сама и да плаща. А дори си каза в прав текст, че съжалява , че е родила дете от него. Това е, Николета си е Николета! Оправия няма! Проституцията е като наркоманията... А, тя е много зле пристрастена и прекия и в преносния смисъл на думата. Само малолетните и фенчета могат да бъдат залъгвани, а тя е нарцис и с тях си чеша егото. Тъпа, елементарна, но хитра простакеса.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.