Клюкарката Лили се фръцка с часовник за 16 000 евро

https://hotarena.net/az-jenata/kliukarkata-lili-se-fracka-s-chasovnik-za-16-000-evro HotArena.net
Клюкарката Лили се фръцка с часовник за 16 000 евро

Лиляна Ангелова, бившата клюкарка на Николета Лозанова в „Папараци”, доста се е замогнала, откакто се сгоди, разбра HotArena!

 

Наскоро участничката в „Биг Брадър 3” се появила на светско парти с часовник от елитната марка „Нардин”. Според ценители на марковите часовници цената на швейцарското бижу била в порядъка на 15-16 000 евро, пише „Уикенд“.

 

Предполага се, че тиктакащата машинка е подарък на Лили от годеника й, която афишира едва наскоро след двугодишна тайна връзка.

 

Според злите езици пловдивчанката е криела през това време мъжа си, тъй като той е бил в процес на развод с жена си. Двамата се осмелили да афишират отношенията си, чак след като той получил документа, че е свободен мъж.

 

Приятелят на бившата клюкарка се занимава с ресторантьорство и макар, че е доста по-голям от нея, тя е склонила да му стане втора съпруга.

7 Коментара

Ема

преди 8 години

ТАЗИ ЛИЛЯНКА ПОМАКИНКОВА ДОКОГА ЩЕ СИ ПРАВИ РЕКЛАМА.ЧАСОВНИКА Й СЕ ПРИБРА ОБРАТНО ОТ БИВШИЯТ Й ЖЕНЕН ЛЮБОВНИК.НЕКА ДА ГО ПОКАЖЕ ТОЗИ СКЪП ЧАСОВНИК.СЕГАШНИЯТ Й ЛЮБОВНИК КАТА БМВ 3серия,А И КУПИЛ ЧАДОВНИК ЗА ХИЛЯДИ ЕВРО.

Коментирай

Айде

преди 8 години

Айде и другата шафрантия.... Двете с НЛО-то да вземат да се вземат и се качат на самолета към Америка, че тук направо не се диша вече от техните сранета... P.S. Кой знае какъв ментак носи, ама нали трябва да има статия и нещо да се напише...

Коментирай

Мария

преди 8 години

Лили е една пръдня.Шум за малко и изчезва...

Коментирай

Мила

преди 8 години

а николета дали е припаднала от ужас щото няма такъв като на дружката си??

Коментирай

Чефа

преди 8 години

Като е гледам с какъв часовник е на ръката от сергия за 20 лева.мечтае си и тя за баровски живот.

Коментирай

Поли

преди 8 години

Ох,боже.Тя ходи с пробити гащи,скъп часовник.

Коментирай

До Ема

преди 8 години

Нещастнице жалка, на Лили може само да и дишаш прахът!И до като тя е на върха на щастието, ти пишеш някакви гнусни коментари, скрита под името Ема :)))Жалка си, очевидно си много лично засегната от нея!Да не би да ти е взела гаджето или мъжът?кой знае какво куче си

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.