Клюкарката Лили се ошишка и наля още силикон

https://hotarena.net/az-jenata/kliukarkata-lili-se-oshishka-i-nalia-oshte-silikon HotArena.net
Клюкарката Лили се ошишка и наля още силикон
В дните около празниците Клюкарката Лили се ошишка здраво, видя HotArena.

Брюнетката станала известна с едно от участията си в „Биг Брадър“, е трупнала поне 10 килограма отгоре. Може би именно това е причината тя да излети със скоростта на светлината от предаването на Николета Лозанова \"Папараци\".

След като напуснала предаването, Лили Ангелова продължава да обикаля светските събития и да си търси работа в телевизионните среди. Наблюдателни светски хроникьори обаче забелязват, че тя драстично е качила килограми, пише „Ретро“. 

Освен това Клюкарката се е погрижила и за новата си гръдна обиколка. Тя отново е сложила допълнително количество силикон в и без това огромния си бюст.

„Най-вероятно иска с големите си гърди да привлече благодетели, които да я спонсорират и да й осигурят живота, на който е свикнала“, коментират в светските среди. 

9 Коментара

Кейт

преди 8 години

Дайте снимки,искам да и видя 10 те килца отгоре!Това било причина,и то чак да излети ,от Папараци!Тя Николета,трайно,никой около себе си не задържа!

Коментирай

Ева

преди 8 години

ТЯ СИ Е БИЛА ВИНАГИ ДЕБЕЛА ПУХКАВЕЛА.НИЩО НЕ Е НАЛИВАЛА В ДЕКОЛТЕТО.ПРОСТО СИ Е ДЕБЕЛА.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Не е дебела, страхотно тяло и крак. Много красива жена! не случайно е предпочетена за ТОП модел в последната колекция на София Борисова разгледайте колекцията за драскачите от злобния сайт и фенката на Николета. Лиляна завърши актьрско майсторство и е висшист при това много красива. А вие си я правете дебела. Тя пречеше и на Николета , та направи да я махнат от Папараци. Вместо да и извадят очите и изписаха вежди. Стъпала е над Николета във всяко отношение.

Коментирай

Мира

преди 8 години

Ох,боже Господи .......Вишистка,топ модел.......С жълтите опикани гащи целият Пловдив е знае що за стока е Лиляна.ПРОСТА като лукова глава.

Коментирай

хахахахаааа

преди 8 години

Като плюеш от първа ръка,поне научи правописа...... ВиШистка.......ахахха!!! Боже Господи,се пише,миличка!Поне на милостивият Бог,научи правописа на името! ....е знае...........ами ,знае ,знае........ама ти знаеш ли,кой Е знае......ахахахааа!!

Коментирай

О, свещена простота!

преди 8 години

Аз на такива простакеси , дори не им се връзвам да отговарям.... След , като спори, че Лиляна не е висшистка , а тя е. Завърши Актьорско майсторство и се дипломира. Също така , нека влезе простакесата в профила на София Борисова , да види последната й колекция , където Лиляна е топ модела на колекцията й. Това са факти, а не празни приказки, като нейните, на една неграмотна и невежа простакеса, четяща само жълтата преса. Оставете тези рогове, защо ги отваряме! Нека си умрат тъпи им невежи!

Коментирай

Мария

преди 8 години

В КРАЙНА СМЕТКА КАКВА Е ТАЗИ ЛИЛЯНА?ЕДНО НИЩО И НИКАКВО МОМИЧЕ.ЗАВЪРШИЛА ЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ-КЪДЕ СА И РОЛИТЕ?РАЗВЕЛА ЕДИН ДЪРТАК-КЪДЕ И Е СЕМЕЙСТВОТО С НЕГО,ДЕЦАТА????

Коментирай

е не

преди 8 години

Всички сме нищо и никакви момичета или жени. Просто едни , като нея са много красиви и образовани, а други арогантни, необразовани и без ценности , но със самочувствие без покритие! Каква според теб трябва да бъде една жена , за да е необикновена? Ролите в живота са най-големите роли , които може да изиграе една жена - да стане стойностен човек, съпруга и майка. А, предполагам не си и светила, за да знаеш кого е развела и дали е развела.... И какво се мъчиш да доказваш тук? Лиляна е като всички жени , а от някои на по-високо стъпало-например бившата и колежка Николета.

Коментирай

Николета

преди 8 години

Лиляна е едно селско момиче без. Никакъв морал .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.