Клюкарката Лили стана хомеопатка, никой не й дава ефир

1887
12 Септември 2015, 16:00


Лиляна Ангелова, която доби славата си от „Биг Брадър” 3, иска да избяга от образа на Клюкарката и да стане Хомеопатката, разбра HotArena.Устатата чернокоска го играела обидена на продуцентите на предаването, защото едва ли не я представяли в лоша светлина в нейната няколкоминутна рубрика в „Папараци”. Лили имала по-различно виждане за себе си и смятала, че всички я подценяват и никой не и взима насериозно в тв бранша, пише „Галерия”.След като загуби и малкото си минути екранно време, Лили е сменила да смени имиджа си и професионалната си насоченост. Сега й е хрумнало, че иска да води здравно предаване.Имала и по-скромни мечти – да измести прочутата д-р Папазова в „На кафе” на Гала. Ангелова си се представяла като новата любимка на зрителите от третата възраст, които да консултира за болежките. Мечтите са едно, а реалността – съвсем друго.Лили подплатявала своите желания с твърдението, че има познания за хомеопатията и холистичната медицина, като дори щяла да мине курсове в областта. Нейното занимание обаче било доста съмнително, защото граничи по-скоро с врачуването, тъй като се занимава с енергийни полета и други подобни щуротии.Силиконката обаче не давала дума да се продума за нейните знания и била нахъсана, че ще удари всички в земята с рейтинга си, ако някой й даде поле за тв изява. Ролята на Клюкарката й смачквала потенциала, жалва се тя.Високомерието на Лиляна стигнало нови висоти – след като бе изгонена от „Папараци”, тя започнала да се фука, че сама искала да напусне, защото едва ли не й било под достойнството, а продуцентите се гаврели с нея.За всички обаче бяха очевадни проблемите на Лиляна да се справя с краткия текст, който трябва да изчете за ограничено време. Само и само за да се задържи на екран, Клюкарката се подложи на операция на езика, за да изчисти говорните си дефекти. При толкова фалове в такова кратко ефирно присъствие, надали някой ще се престраши да й даде собствена рубрика, пък камо ли предаване.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хубаво момиче е и не е злобна , като Николета
преди 2 години
-1
И по-хубава и по-кадърна беше, като водеща от Николета. Има присъствие, за разлика от люшкащата и правеща делва с ръцете си Николета, не знаейки на кой крак да застане. За фъфленето и предъвкването на думите в ефир и сричането няма да говорим. И като се вторачи да чете в екрана е много смешна. Личи си, че няма езикова култура и не е прочела една книга , като ученичка и след това.Лиляна е поне грамотна и образована за разлика от Николета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
desita1
преди 2 години
-1
Хомеопатка не знам дали ще стане , ама с тая уста като на патка , много '' патки '' трябва да издуха , че някой да може да я забележи .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лили
преди 2 години
-1
ЖАЛКА СТАРА МОМА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени