Клюкарката Лили гадже на винен бос (Силиконката учи за народен лечител)

3087
04 Декември 2014, 18:00


Клюкарката на Николета - Лиляна Ангелова смята да се занимава с холистична медицина и да помага на болни хора да се лекуват с помощта на природата, научи HotArena.net.

 

„Вече съм започнала курс и се обучавам как да се лекувам с помощта на естествени добавки, а не с хапчета и антибиотици. Насочих се към био и натуралните продукти не заради мода, а защото видях, че помагат. Самата аз се излекувах по този начин от проблем”, разказва клюкарката на Николета, цитира в. „Уикенд“.

 

Лили имала заболяване, за което лекарите я убеждавали непременно да се оперира. Тя обаче не искала и да чуе да го направи, заюото се криели известни рискове за външния й вид. Започнала да се интересува как да си помогне без интервенция и така попаднала на холестичната медицина. Под нейно влияние променила напълно начина си на живот.

 

Внимавала с какво и как се храни, с какво се поддържа и започнала да ходи на йога. Така малко по-малко се преборила за здравето си и оставила проблемите зад гърба си. Този период обаче я научил, че трябва да се грижи много повече за себе си в духовен план.

 

 Затова Лили решила, че ще и е от полза да изкара курс и да овладее тънкостите на холистичната медицина, билките и полезните храни. Започнала го на шега, но вече добивала увереност, че някой ден с тази професия ще може да помага на други хора, а не само на себе си.

 

Всъщност единствените подсказки, които клюкарката прави за своя любовник са свързани с бизнеса му. Без да иска силиконката наскоро издаде, че е гадже на винен бос. Богаташът обичал да я води в чужбина, където двамата спокойно можели да се наслаждават на ласките си, без по петите им да вървят папараци.

 

Последната им дестинация била Италия, където заедно посетили фестивал на виното. Естествено за пред партньорите си богаташът бил на проучване, а не на романтичен воаяж със силиконката. Тя обаче се възползвала от щедростта му, като го накарала да направят шопинг тур, за да обнови гардероба си с нови тоалети.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лазаров
преди 3 години
0
Неграмотна, суетна простачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 3 години
-1
ИЗМИСЛИЦИТЕ НА ЛИЛИ.ХОДИ ПАК С ЕДИН ЖЕНЕН ЧИЧКА С НЯКАКВИ ПИЦИ НА ПАРЧЕ ПРОДАВАЛ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ico
преди 3 години
-1
Та той тоя винен бос трябва жена да не е виждал или верно да е бос.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени