Кобилкина открила тайния еликсир на удоволствието

2968
12 Септември 2015, 15:00


На Наталия Кобилкина явно не й се нрави ролята на страдалната разведена и скоро след раздялата отново се е отдалa на разгулен живот, разбра HotArena.


Сексоложката разказа надълго и нашироко в национален ефир за неуспехите си в любовта, пусна една-две крокодилски сълзи и хукна по чуждите легла.


Наталия отново се е завърнала към сексуалните си навици и налудничави ритуали, с които изумява както близките си, така и всички заблудени мацки, даващи пари да присъстват на семинарите й.


Кобилкина твърди, че има предчувствие, когато й предстои бурна нощ. За да си подсигури максимално удоволствие под завивките, тя прибягвала до свой изпитан трик, пише „Галерия”.


Консултантката по интимни въпроси пиела поне по два литра ментов чай няколко часа преди любовната игра. Целта била да предизвика напрежение в коремната си област, а оттам и по-запомнящ се финал.


Кобилкина само размахвала пърст на своите приятелки и ги хулела колко са непросветени в сексуален аспект. Според нейните съвети, жената е тази, която трябва да се грижи за удоволствието си.


Наталия обяснява още, че отношенията между мъжа и жената на 70% се основават на задоволителен и за двамата полов живот. Ако е така, защо най-вещата в това отношение не успя да задържи съпруга си?!

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени