Кобилкина по бански! А дали гледката е добра? (Фото)

https://hotarena.net/az-jenata/kobilkina-po-banski-a-dali-gledkata-e-dobra HotArena.net
Кобилкина по бански! А дали гледката е добра? (Фото)

Сексоложката Наталия Кобилкина си пусна снимки по бански в социалните мрежи. Брюнетката размахва весело ръце и крака на плажа, събирайки погледите на феновете, видя HotArena.


Коментари по адрес на Кобилкина моментално заваляха в социалните мрежи, след като тя се показа по плажно облекло. А възгласите гласяха колко добре изглежда и какво тяло има само, пише \"Телеграф\".

Самата Кобилкина обаче в момента е истински влюбена и въобще не се вълнува от вниманието, което предизвиква. Както е известно, тя дори се разведе, за да се събере с новото си гадже.

Сексоложката е категорична, че не съжалява за провала на стария си брак, а като причина изтъква, че двамата със съпруга й се оженили твърде млади. И с времето установили, че не са един за друг.

8 Коментара

В е л и к и я

преди 7 години

Кво се е замолила тая , за по голем ли , що ли .....

Коментирай

Phill

преди 7 години

Въх, голяма талпа е таз мома :)

Коментирай

Ани

преди 7 години

Таз съвсем изтрещя...

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

И облечена,гледката е кофти............да не говорим за по бански. Слушах я в едно интервю,тази като има толкова претенции и живее в БГ,ЩО НЕ ВЗЕМЕ ДА ПОНАУЧИ ЕЗИКА НИ,КАТО Е ТАКЪВ ИНТЕЛЕКТ.............Ама .........айде да не обиждам............

Коментирай

one

преди 7 години

Mnogo si e hubava jenata .. Ne vijdam da ima nqkakav nedostatak .

Коментирай

11111

преди 7 години

И тази ще ме учи на женственост - разчекнала се като някаква медуза, жестове като на каратист и ще ми говори как да развивам женственост.Жалко че в България им се дава поле на изява на такива.Но много отчаяни жени им падат в капана за съжаление.

Коментирай

Истината

преди 7 години

,,Тази'' направи в чужда държава това,за което няма човек, който да не мечтае. Тя е щастлива,успешна,красива и прави пари не на гърба на нещастието на хората,както мутрите,по които припадат такива озлобени и просодушни хора,като теб,а чрез щастието им...Има ли нещо по- прекрасно?! Тя е Жена.Истинска жена.Достойна за уважение от всяка гледна точка.

Коментирай

!!

преди 7 години

На всички снимки - РЪЦЕТЕ ГОРЕ, за да не личат увисналите цици.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.