Кобилкина ражда 3 деца, няма търпение да стане майка от гръцкия си мъж

https://hotarena.net/lubopitno/kobilkina-rajda-3-deca-niama-tarpenie-da-stane-maika-ot-grackiia-si-maj HotArena.net
Кобилкина ражда 3 деца, няма търпение да стане майка от гръцкия си мъж
Сексоложката Наталия Кобилкина е готова да ражда. Рускинята, която се омъжи за втори път преди няколко седмици, иска да дари с наследници своя нов съпруг – хотелиера Такис. С това ще пресъздаде на практика мечта си за едно голямо идеално семейство, узна HotArena.

Още от малко момиче Кобилкина иска да има поне три дечица. Планът звучи амбициозно, но с подходящия партньор отглеждането им щяло да е песен. С мъжа й Делчо непрекъснато отлагали този момент, който така и не дошъл за тях. За това навярно и решили, че няма смисъл да остават заедно.
Преди да сложат край на брака си, рускинята и мъжът й са заедно почти 10 години.  В действителност причина за обтегнатите отношения с мъжа й според клюките са, че двамата така и не успяват да създадат деца, пише \"Уикенд\".

Въпреки това Наталия не е загубила надежда, че ще се случи мечтата й. За да докаже, че методите й за щастие работят, само пет месеца след раздялата със съпруга си, Наталия си хвана мъж за чудо и приказ.

След като в първия си брак сексоложката осъзнала колко много е разкрила за сексуалния си живот, сега Наталия е категорична, че не иска да минава за мъжемелачка. Дори описва себе си като пуританка в леглото.  Откакто е с гръцкия си любими Кобилкина многократно предизвика слуха, че чака бебе. „Искам да имам деца. Обожавам племенниците си и съм сигурна, че ще съм добра майка”, споделя рускинята.

3 Коментара

Шунди

преди 6 години

Нека имат, но тя ако е можела да ражда до сега толкова години нямаше "да отлага"!

Коментирай

тити

преди 6 години

тази грозна крамта не е ли стара вече

Коментирай

1

преди 6 години

Как не ви е срам. Защо да не можеш, може просто да не е искала до този момент.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.