Кобилкина разтърси мрежата с тази изповед: Бях бедна, тъжна и заекваща

1754
22 Октомври 2016, 13:50


"По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и е завършила също психология на бизнеса. Освен това тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации. Тя е работила 5 години като бизнес треньор в световни корпорации."

Това е представянето на Наталия Кобилкина в официалния й сайт. Колко различно е от последната изповед на сексоложката, с която тя докара до сълзи феновете:

"Хората имат нужда от духовно развитие, както и да променят своето мислене. Моята история започна така:
Малко хора знаят, но имах много проблеми. Заекване, панически атаки, преследваха ме страхове и бедност... и исках да изляза от това. Много четох и търсих пътя си, докато не попаднах на моя първи семинар. От там стартира всичко. Излекувах атаките, после оправих речта, преборих страховете, дори се качих на сцена и пях. След това бях избрана за Мис Университет на Юг на Русия", спомня си развълнуваната Наталия Кобилкина.

Заекването при красивите жени е често срещано явление. Например една от носителките на титлата "Мис България" - Ивайла Бакалова, заеквала яко като дете. След дълги години мъчение бившата красавица номер 1 се оправила по много необичаен метод - с коркова тапа в устата, пише "България днес".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени