Кобилкина се излага на дърти години с тийнейджърски изцепки из дискотеките (Вижте как бръмчи не на един, а на цели мъжки компании)

2996
15 Август 2015, 14:15


Наталия Кобилкина наскоро се разведе и това промени тотално начина й на живот. Специалистката по плътските удоволствия откри ловния сезон, в който е позволено да се отстрелват само ... мъже, разбра HotArena!

 

Сексоложката влачи със себе си компания от свои дружки, които били до една - без гаджета.

 

Вечер Кобилкина събирала своята чета от мацки и досущ като тийнейджърки, започвали да обикалят нощните клубове и да се озъртат за заможни и спретнати господа, чието внимание да привлекат.

 

„Отиваме на купон. Приятелка ми мърмори как няма мъже. Аз обаче решавам да й докажа обратното. По интуиция избирам няколко мъжки компании и ги запознавам. Всички бяха свободни, красиви, високи, имат успешна работа и търсят жена за сериозни отношения, фука се Наталия в социалната мрежа, цитира „България Днес“.

 

Кой обаче ще й повярва, че успешните мъже ще тръгнат да си търсят или хващат сериозни партньорки точно в нощните клубове? Интересно е и с колко на брой дружки излиза, щом се налага да избира не една мъжка компания, ами цели няколко.

 

И в днешно време - коя жена се вживява в нереални герои като Купидон и ще тръгне да се излага - да търси гаджета на един куп нейни приятелки?

 

Кобилкина прекалява с преувеличенията, да не кажем – с измишльотините. Но... маркетинг!

 

С този трик всъщност ще привлече поредната група от наивни клиентки, заблудени, че Наталия притежава нечовешка дарба да решава проблеми от всякакво естество. Сексоложката напоследък не се занимава само с интимни въпроси и отговори, а с всякакви. Смело си действа и като психолог, психоаналитик и т.н., които не влизат официално в професионалните й компетенции.


Нищо чудно скоро да прояви претенцията, че има способност да вижда и предсказва бъдещето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени