Кобилкина стяга голяма луда гръцка сватба! (Вижте как се издаде)

2506
11 Май 2016, 16:00


Наталия Кобилкина има мераци да минава под венчилото за втори път, а пръстен на ръката й подсказва, че явно са взаимни, рабра HotArena.


Сексоложката обяви връзката си с гръцкия хотелиер Такис през няколко месеца, но вече е готова да му се врече в любов. Наталия сама призна наскоро, че е много влюбена и иска пак да се види като булка. Желанието й се усилило преди дни, когато с Такис били гости на бракосъчетание на техни приятели.


От няколко седмици Кобилкина размахва пръстен, подобен на годежен, но все още не е обявила подробности около планираното щастливо събитие. Въпреки това тя не спира да премисля какво рокля иска, къде да бъде сватбата, колко гости да покани и други подбни. От нетърпение Наталия дори си направи снимки с Такис под арката, където преди това младоженците подписали брачния си договор.


Наталия отдавна е минала през ситото на родителите на гръка, пред които вече е представена кто бъдещата снаха. Всеки път, когато са с Гърция, Кобилкина не пропуска да се издигне в очите на бъдещата си свекърва. Междувременно обаче, не е прекратила отношенията с бившия си съпруг Делчо, с когото бяха заедно цели 12 години, пише "Всеки ден".


Двамата с него са бизнес партньори и правят общи семинари, а Такис се проявява като широко скроен и няма против тези контакти на бъдещата си съпруга. „Няма да е изненада, ако Наталия покани Делчо и на сватбата си с Такис“, коментират нейни познати. Те обаче смятат, че той бил проявил благоразумие и не би се поставил сам в подобна нелепа ситуация.


Дружки на Наталия предвиждат, че веднага щом стане законна груцка съпруга, тя ще побърза и да забременее. Кобилкина вече е на 32, но няма деца, защото досега на преден план винаги е била кариерата й. Такис пък е с шест години по-голям от нея и също няма търпение ссекосложката да го дари с наследник.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
преди 2 години
0
Такъв ще си го надене гръка с тази,че няма да знае за какво иде реч и кой е! Потресна е!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ШОК И УЖАС
преди 2 години
-1
Тази извратена госпожа остава сега да "отвори" и свекърва си на разни практики и още повече да се издигне в очите й като супер еродирана. Горката жена дано не си треска ситото с което е отсяла качествата на Кобилкина в главата...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени