Кобилкина залюби грък милионер с 14 хотела

https://hotarena.net/az-jenata/kobilkina-zaliubi-grak-milioner-s-14-hotela HotArena.net
Кобилкина залюби грък милионер  с 14 хотела
Сексоложката Наталия Кобилкина пак е щастлива в любовта. За да докаже, че методите й за щастие работят, само пет месеца след раздялата със съпруга си, рускинята пак е обвързана, дочу HotArena.

Новият й се казва Такис и е грък по произход и е наследник на богаташки род, а фамилията му има 12 хотела в Гърция, два хотела в България, както и верига магазини за козметика в Южна Гърция, пише \"Уикенд\".

Двамата се запознали в хотела му в Банско, където рускинята заминала, за кратка женска терапия след решението да се разведе с мъжа си. Гръцкият й ухажор добре познавал статута й на сексфурия и не се поколебал да я заприказва и да проправи път към сърцето й. Тя изобщо не подозирала, че той е заможен. На първата им среща младежа не си носел пари и сексоложката платила сметката. Само ден след вечерята им, Такис я срещнал с майка си. Поканил ги на обяд, за да види дали двете ще се разберат. Рускинята и гъркинята се харесали тутакси. В този момент любовта им била решена.

Преди да сложат край на брака си, Кобилкина и мъжът й са заедно почти 10 години. След като в първия си брак тя осъзнала колко много е разкрила за сексуалния си живот, сега Наталия е категорична, че не иска да минава за мъжемелачка. Дори описва себе си като пуританка в леглото. Не приемала практики като смяна на партньори или полигамията.

3 Коментара

Хуйо Балкански

преди 8 години

Големи пари ще изкара тази руска курва. Във всеки от 14-те хотела като направи бардаци и милионите ще се удвоят.

Коментирай

PEDALI MALUUMNI

преди 8 години

RUSKA KURVA AMA SI MECHTAESH DA Q CHUKASH SELSKI BEK TAKAV OTIVAI V SVINARNIKA PRI GROZNATA SI DEBELA JENA ! NESHTASTEL CHEKIDJIA ZAVISTLIV

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Представям си как майката на гръка е приела, че сина й води украинка, при това всеизвестна разпоретина. Вярвам напълно, че са си допаднали! Дано са свестили жената вече.......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.