Коцето ходи с пистолет!

1831
31 Октомври 2013, 17:33


Фолк певецът Константин тръгна с огнестрелно оръжие. Изпълнителят е потенциална заплаха за най-близките си хора, откакто се сдоби с пистолета, научи HotArena.net.


Наскоро Константин, който съвместява певческата си кариера с увеселителен бизнес в Студентски град, официално кандидатствал и се сдобил с пистолет съгласно всички изисквания, нужни за издаване на разрешително.


Пред органите на реда той представил документи, че не се води на отчет в психото, няма дела срещу него и мотивите, за да получи огнестрелно оръжие. Към тях добавил и платени квитанции за придобиване и преминат курс по стрелба и работа с огнестрелни играчки.


Великите умове, писали наредбите с изискванията към кандидат — притежателите на огнестрелно оръжие, обаче са пропуснали да добавят в тях, че не е препоръчително пищови да се раздават на хора, страдащи от сомнамбулизъм. От същото сънно разстройство страда от малък Константин, издаде го братовчедка му Лияна.


Певецът от тийнейджър бълнувал и правел опасни неща. По време на лагер в Плевен Коцето прескочил насън в съседната тераса и се събудил от крясъка на момичетата, като за малко не паднал през парапета.


Инциденти от подобен характер помни и бившата му приятелка Райна. Една нощ тя се стреснала от виковете му „Ставай, пиле, ставай! Дръж вратата, че танковете влизат!“.

 

Въпреки съветите на специалисти да се подложи на хипноза и да реши проблема Константин не ги приемал насериозно, макар да страхувал близките си. За да не стане беля обаче съпругата му Надя отстранила предвидливо всички опасни предмети от спалнята, с които Коцето може да нарани нея или себе си, по време на разходките по тъмно.

 

За да избегне всякакви рискове Надя забранила за мъжа си да влиза оръжието в къщата им. „Затова Коцето го държи в колата си”, информират запознати.

 

Това също противоречи на закона—пистолета задължително трябва да се съхранява в каса, пише „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени