Коцето и Райна се захапаха! (Той й каза, че е зла, тя му отвърна, че е лицемер)

3396
29 Ноември 2014, 13:00


Минаха години откакто фолк колегите Райна и Константин вече не са двойка. Въпреки това явно все още имат сметки за уреждане и взеха, че възпяха в песни онова, което е останало недоизказано по между им, узна HotArena.net.

 

В началото на седмицата двамата пуснаха най-новите си музикални предложения, а феновете им веднага надушиха скандала.

 

Адресатът на бъдещия хит на Коцето, носещ заглавието „Предишната“,  е Райна, а част от текста гласи: „Чувам, че си се зарекла мен да ме унищожиш и с която и да съм след теб, помежду ни да стоиш. Не остана хубав спомен, който ти не развали, съжалявам – колко близки сме били“.

 

Кулминационният момент идва обаче с припева: „Зла-зла-златна си, ако ме разбра, мръсно  да направиш най-добрата си“, пише в. „България Днес“.

 

Райнето не му остана длъжна и възпя нейната гледна точка. Нейната песен е озаглавена „Лицемери“, а в нея се говори за неверниците и предателите й в живота.

 

„За вас и мръсните ръце, с които ме прегръщахте, за мойте глупави сълзи, за предателствата ви“, пее македонското девойче.

 

Коце и Райна се разделиха след бурна любов, а причината за това и до ден днешен се смятат изневерите на певеца. Дълго време се говореше, че изпълнителката още не може да преглътне, че бившият й вече е щастливо женен за Надето, която го дари с прекрасна дъщеричка.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Блага
преди 3 години
0
Тези и двамата вече залязват и се чудят как да поддържат внимание. Късно е, либе за китка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ВРГ
преди 3 години
-10
Ужас.Тая селска пръчка и нейните селски прояви.Голям смях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени