Коцето като джигит на пътя

2043
09 Август 2012, 09:16


 

Фолк певецът Константин остана на пътя след щура гонка по автомагистрала“Тракия“ научи HotArena.net. Коцето закъса за гориво, след като фуча по магистралата с 300 километра в час, превръщайки се в заплаха за останалите водачи.
 
 
В неделя вечерта певецът се прибирал за София от морето, заедно с приятели. В мощния му „Нисан” GTR, заедно с него пътувал и озвучителят му Вели, а зад тях останалите му другари.
 
 
Заредени с добро настроение, певецът и аверите му решили да си устроят опасна гонка на пътя. Свидетели разказват, че по правите участъци двете коли летели с над 300 километра в час. При това, без да се притеснява, че може да го спрат, тъй като по новия участък на магистралата няма нито камери, нито патрули.
 
 
Съсредоточен в гонката, Коцето не обърнал внимание на резервоара и много скоро му се наложило да удари спирачките. Оказало се, че заради щурото шофиране, е останал без гориво.
 
 
„Не съобразих, че карайки с над 300 км в час колата се превръща в ламя и гори много повече. Слава Богу, че бе свършило горивото, а нямаше повреда”, смее се на случката Константин.
 
 
Приятелите на Коцето веднага го снабдили с туба бензин и той успял да се прибере в София, още същата вечер. Това обаче далеч не е първият случай, в който бившето пиле на Райна изпада в подобно положение.
 
 
Музикантът неведнъж е развличал приятелите си с пътните си произшествия, когато е на маса. А те са доста, тъй като певецът е луд по високите скорости и често гази закона.
 
 
Заради популярността си обаче Коцето редовно се измъква от заслужените санкции. „Господ все така да го пази, но неразумното поведение на пътя винаги е предпоставка за произшествие“, мърморят негови колеги, притеснени от лудото му каране, пише „Всеки ден“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени