Коцето втрещи: Детето ми беше грозно!

6479
18 Септември 2013, 13:30


Фолк певецът Константин смая зрителите на предаването „На кафе“ с неочакваното си изказване по адрес на собственото си дете, видя HotArena.net.

 

„В началото леко бях отчаян, когато се роди. Майката му хубава, но го виждам, че то не е. Напоследък се разхубави!“, отсече изпълнителят. За да замаже изречената глупост, съпругата му – хубавото Наде добави, че за да не урочасат детето, е по-добре да казват, че е грозно. 

 

Последва бурна дискусия между водещата Гала и очарователната половинка на певеца. Той леко се изнерви и добави, че ако не му дадат думата, ще вземе картонения макет на Парис Хилтън до него, и нещата ще утихнат.

 

Речено-сторено. Константин взе изкуствената певица и започна да я мъкне до стола, на който седеше, след което се обърна към дъщеря си „Тате, ще ти вземем сега една какичка, една втора мама. Харесва ли ти?“.

 

След поредната доза неуместни, но уж хумористични шеги, изречени от устата на Коцето, Надето се изчерви. След намеците, които отправи към мъжа си да престане да говори и върши тъпотии, реши да му го каже директно – „Е, мило, не е удобно сега да сложиш Парис до мен!“. А Гала беше напълно стъписана.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
email
преди 4 години
0
Ами Коце, я се виж! Тя майката е хубава, ама бащата дали е??? Ако беше два пъти по-дебел може да минеш за блатно чудовище...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз съм
преди 4 години
0
ха ха ха много е тъп и май все е надрусан :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени