Кое е гаджето на Куката? Ето го! (СНИМКИ)

5048
04 Февруари 2014, 14:30


Всеки ден не минава без да се правят опити да се отгатне коя от многото мацки, на които Мариан Вълев обръща внимание, топли завивките му. HotArena.net обаче я разкри!

 

Това е Антония Петрова – дамата, която е забелязана не един или два пъти в обятията на актьора.

 

Двойката не се свени да показва любовта си на публични места, а фактът, че Куката отново забърса млада девойка, е фактор, че въпреки годините му, е един от най-желаните мъже в България.

 

Вълев, откакто се върна в страната, не е забелязван без женска компания. Със замах се впуска от връзка с връзка, а жените му все остават с наранени сърца, тъй като той първи слага край на отношенията си с тях.

 

Запознати разказват, че Куката изглеждал по-влюбен отвсякога. Но това за него е доста красноречиво, тъй като той до всяка дама така изглежда.

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до списващите статийките тъпачки
преди 3 години
-1
Ето ГО или ето Я...???аЛО,ТЪПАНАРКИТЕ ОТ САЙТА,ЯВНО ОСВЕН КУХИ ЛЕЙКИ ,СТЕ И НЕГРАМОТНИ!!!Баси завистливите тъпачки дет сте...само Николета знаете и никой друг,мама ви проста...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.37 mb
total execution time: 128.65519523621 miliseconds
mysql execution time: 32.382726669312 milliseconds