Кофти ден за Алисия! Емануела официално подписа с Пайнер (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/kofti-den-za-alisiia-emanuela-oficialno-podpisa-s-painer HotArena.net
Кофти ден за Алисия! Емануела официално подписа с Пайнер (Подробности)

Фолк звездата Емануела официално стана член на музикалното голямо семейство „Пайнер“, узна HotArena.

 

Брюнетката вече фигурира в рекламните паузи на ТВ „Планета“, като до името й стоят градовете, в които предстои да има участия, пише „Телеграф“.

 

Първа HotArena разкри намеренията на изпълнителката да премине в конкурентната фирма, след като тя взе участие в песен и клип на Кали. Това се случи след като през лятото Емануела реши да напусне „Ара“, непосредствено след Джина Стоева и Ивена.

 

Причината бяха продуцентите, които са били съсредоточили внимание и средства основно към Алисия.

 

Бившата на Ники Михайлов отдавна мечтаеше да получи примамливо предложение от „Пайнер“, но Емануела я лиши от това удоволствие. Всъщност излиза, че Алисия и „Ара“ направиха огромна услуга, ако не на всички напуснали, то на дамата със зелените очи – 100%.

35 Коментара

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

....то на дамата със зелените очи.........ДАМА......хихииии,Емануела дама.........Вие чувате ли се.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Emi ,po-dobra e Alicia I za tova Na neq 6te obfa6tat vnimanie produtcentite.Na Koito ne mu iznasq se maxa. HotArena ,q po-dobre napi6ete Mara otkri Li Nikoleta,4e ve4e po4nax da se pritesnqvam.

Коментирай

me

преди 8 години

кофти ден за мен, че трябва да гледам тази неприятна личност ЕМАНУЕЛАТА по Планета. Отврат.

Коментирай

Тони

преди 8 години

На Алисия й е през катерицата къде ще е певица Емануела! Тя си има своя талант , кариера и дете, а всичко останало е плод на нечия заблуда!

Коментирай

z

преди 8 години

Ъъъъъ талант??? На отварянето на краката вече "талант" ли му викат?

Коментирай

a tam da si sedi

преди 8 години

AAAAA asq 6te si sedi pri kasym4o,samo tam i minavat nimerata.I kade da hodi u payner,ta tq tam e nikoq.Kak da se naredi do preslava,emiliq,galena,aneliq.Nali znae6 po dobre car na selo,otkolkoto padar v grada,4e i baba asinata.

Коментирай

:)

преди 8 години

В Пайнер Емата ще е една от многото, а в Ара Алисия е ЕДИНСТВЕНА ахахахахха, а и не мисля че Емануела ще оцелее в Пайнер.

Коментирай

хахах

преди 8 години

хахах да нали лапа пишката на продуцента си Асята и се ползва с превилегии.Къде да ходи и кой ще я брои за човек в пайнер.Да си седи при лИбовника продуцент и да мирува,че ако не е той къде ще я вземат.При пайнера има Галена,Джена,Анелия,Преслава,а коя е Асята.нищо и никаква посредствена чалга певачка ,която ако не е любовника и продуцент сигурно вече никой нямаше да я помни.

Коментирай

pu

преди 8 години

auuuu tova sega merlin monro li e,ili viktoria bekam ili asq vakarelska s golqmata konska mutra.kato gledam tuka ve4e e slojila i 4eneto i e pribrala dvata golemi bobarski zaba no pak golemiq tlast ezik e na pokaz.Mnogo ne4istoplatno izla4vane ima taq mazna buca.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Ne,be,mutcka!Obarkala Si se ! Ti govori6 za avtobiografiqta Na Perkoleta Naebanova.4eti sledva6tiq pat kakvo pi6e6

Коментирай

hahahahahaha

преди 8 години

Ауъъъ, това сега Емануелке ти ли си, Лозанката ли е, някоя 13 годишна ли е? Като гледам всичките са с акъл на 13 годишни, така че нека приемем че е някое невръстно момиченце, което се радва на неучебния ден :)

Коментирай

sisi

преди 8 години

Pak barka6! Otvarqneto Na krakata e zapazena marka Na Nikolina

Коментирай

JD

преди 8 години

Ася също искаше в Пайнер, но Митко Димитров не се съгласи. Причината не знам, но сигурно е ,защото тя работи, когато и се работи.

Коментирай

da ne e taina

преди 8 години

e kak avtobiografiqta na Nikoleta.Taina li e 4e Alisia ima6e golemi krivi predni zabi i posle sloji 4eneta.koi i e vinoven 4e kato malkane si e mila zabite i sa se polu4ili problemi s vencite.to elementarna higienna kultura trqbva.ama nqma problem,sega pari kato ima6,slaga6 4eneto i si top kukla.ni6to 4e leko zabata izglejda ,tova se prejivqva.ina4e tuka e stra6na metla v glavata.4udni4ka. .

Коментирай

грее

преди 8 години

Това е периода на Смрадлисия след телефона с капачето и гледайте я кво самочувстие вади.Горда е жената че тя в комбина със сливата си са си заработили не какво да е ами цял телефон и то с капак.Браво на трудолюбивата жена.

Коментирай

sisi

преди 8 години

Nikoletke,kogato dostigne6 nivoto (aka vaob6te e vazmojno)na Alisiq ,togava moje da polu4i6 uvajenie ot xorata.Stiga s teq ploski obidi.Dosta tapo I elementarno

Коментирай

sisi

преди 8 години

Izvinqvaite ,v psixodispanserite ot Koga bolnite imat dostap do Internet ?

Коментирай

lp

преди 8 години

Кой я иска Ася в пайнер.Първо тя там няма да се чувства добре,защото там на практика тя е никой.В компанията в която е сега,няма конкуренция,защото не останаха певици.Тя е сама,каквото каже на любовника си това става.Това положение напълно я устройва.А на Димитров едва ли му трябват треторазрядни певици,той си има такива в пайнер.

Коментирай

Бреййй

преди 8 години

Айде изчезвай от тука, смотаняко... Много пък му пука на някой за увисналата катерица на несъръзмера Ася хахахах "Големият и талант" така и не и помогна да се класира сред най-известните в бранша! Гротеска, а как смешно танцува тая ахаххахххаххахха вдървен гном

Коментирай

do sisi

преди 8 години

не знам ,ти ще кажеш,кога ви пускат интернета.Като гледам статиите преди обяд си била доста активна,което значи,че горе долу по това време.

Коментирай

golqma mandra

преди 8 години

aaaa bob farlq mitko dimitrov za dartata katerica na asq,koq e tq.da si sedi tam kadeto e,4e mradne li zalqzla e.

Коментирай

капачета, следващия коментар е за брака ха ха хааааааааа

преди 8 години

Откъде знаеш, че Алисия не е желана в пайнер. МНого даже, да те уверя, но не е приела тази покана, защото е коректен човек и където е израсла ,като звезда там ще защитава мястото си. Има си всяка вечер участия, вади ХИТ след ХИТ , изкарва си достатъчно пари ,за да живее добре. За какво и е да ходи от една компания в друга? А, ти си прави свободните съчинения и с капаче и бае капаче, Алисия си е Алисия и се е доказала КАТО ПЕВИЦА. Ти ще лижеш монитора и ще сучеш сополи за една стотинка. ха ха Колко жалки същества има на този свят! Дръзнали да оправят чуждия живот, лишени от собствен такъв. Алисия и е през десния джоб за теб! ха ха хаааа...Изтъркана грамофонна плоча!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aбе,човек ти другa рaботa нямaш ли?Всички коментaри под стaтиятa сa твои!Сигурно си от мaлолетните фенове нa Николетa,но все пaк днескa е понеделник и трябвa дa си нa училище.A aко си възрaстен човек ( имaм предвид пълнолетен,който не рaзчитa нa "тaтко носи,a мaмa меси")не рaботиш ли?Едвa ли ти се плaщa дa плюеш Aлисия.Или се хрaниш от злобaтa си?

Коментирай

OPS

преди 8 години

ГОЛЯМ ПРАЗ! Там ще си друсат кючеците и само Митко Пайнера не беше я порил Емилия( Емануела). А, току що разбрах, че Алисия я боли ЛЯВАТА слива.. ха ха хааааа ,че Емануела е отишла в Пайнер. И на Луната да се качи не може да пее и няма глас. Не вади хубави песни , нито стойностни , нито модерни. Много тъпа, елементарна, селяндурка, без грам култура, селска курва( е*е що свари и завари ,под път и над път). Цигански кючек марка!

Коментирай

жалка картинка

преди 8 години

Колкото и да редуваш кирилицата с латиница на всички е ясно, че си един и същи Уранготан. Толкова са ти еднотипни и прозрачни коментарите,че и първокласник би те разпознал. А има и хора експерти. Обсебена си от Алисия , но пък нищо не можеш да и направиш , колкото и да си драскаш и лаеш тук. така се храниш, но това това те разяжда и се отразява на сърце и психика. Това си е чисто психично разстройство и ако не вярваш, консулрай се с психолог или психиатър..Ти си една и съща тук , която хапе , като змия( защо като) и плюе по Алисия Но, това, че не можеш нищо да и направиш те разяжда още повече, остава ти задоволството да лаеш. Кучка! PS. Само не се опитвай да ми казваш ти откъде и как разбра,че съм един и същи човек, защото и това го мога и го знам. :) :)

Коментирай

поправка на грешките в бързината

преди 8 години

"ОРАНГУТАН" и "консултирай"

Коментирай

sisi

преди 8 години

Ama az I fen club sam imala.zabavete tempoto,4e da moga da otgovorq Na vsi4ki

Коментирай

тя пък Алисия голямата певица

преди 8 години

Тя щото Алисия има глас.Нали сме я чували как скимти в шоуто на Слави.А в клубовете е лудница,музика на макс и тя може да се дере колкото си иска.Това изобщо не значи ,че блести с кой знае какви музикални гласови данни.

Коментирай

да, голяма е

преди 8 години

Е, явно колко си я слушал/а в клубове , зад говориш глупости. А, пък в шоуто на Слави винаги се е представяла повече от добре. А, относно песните изобщо няма място за сравнение м/у Алисия и Емануела. Алисия прави страхотни песни, а Емануела си е още 10 години назад в пошлата чалга. Но, кой ли го е грижа за твоето мнение

Коментирай

дo Sisi

преди 8 години

Не му се връзвай на този психар. Не го ли виждаш , колко тъпо и елементарно парче е, а колко е злобен/а не е истина. Истерясал/а на темата Алисия. Алисия винаги е била красива жена и преди и сега. А, ти смотаняк ще си умреш , като катър без история! Тази злоба е продиктувана от голямата злоба и завист към певицата и може би имаш основание да завиждаш ... то е осезаемо! Aбсолютно всички коментари са негови против Алисия са на парчето злобно. Нека си живее, като Николета с илюзии, че ще промени мнението на хората за нея и ще спрат да я обичат. Напротив, отваряш очите на хората, да се заинтересуват от нея .... А тя е страхотна!

Коментирай

М.Грозева

преди 8 години

Защо си мислиш, че Алисия я е грижа къде ще отиде Емилия и при кого? Или може би изказваш твоето лично мнение , като слагаш диуми в устата на Алисия. Пищи и джапанката на Алисия за Емануела. Тя си има нейните фенове, нейните песни, които никой не може да да и вземе, нейните успехи. И ,както виждаш не се интересува от никой и не отразява никой от вас жълтурковците и некадърните проститутки лаещи срещу нея. Ама изобщо ! Примирете се, че не сте фактор в нейния живот!

Коментирай

Лисиция мюзик

преди 8 години

Лоши дни настъпихе за саламаджийката. Дълги години вършеше мръсотии срещу колежките си, но накрая всеки си получава според делата. Емануела си намери момче за милиони, влезе в Пайнер, а Ася сега ще ближи рани. Остана стара мома, но остана и сама във фирмата с Викторчо да се подкрепят все така.

Коментирай

dani

преди 8 години

не харесвам ема ,като 4овек много ми е злобна i нещо не е наред с главата и не я слушам та все ми е тая къде е

Коментирай

мими

преди 8 години

тая еми лие еманОлумна ли е не звам но едно е ясно че е мъжемелачка и долна душчка,злобна ,грозна, тъпа, Я ДА Я ПОПИТАМЕ КОЛКО МЪЖКИ ДРЪШКИ СМЕНИ?И КАКВО Я БЪРКА АЛИСИЯ КОЯТО Е ЖЕНА С ГЛАВО "Ж",ТАЯ ЩЕ СЕ ЗАДАВИ ОТ ЗЛОБА КАТО ОНОВА ДЖУДЖЕ КЛОЗЕТКА,

Коментирай

Николетооо

преди 8 години

Николетоооо, кво да правим сега като те яд, че си толкова тъпа, че и две думи не можеш да вържеш. На Алисия и на малкия пръст не можеш да стъпиш и затова само злобееш срещу нея. Проста си и проста ще си останеш. За толкова години грам интелектуално развитие нямаш... Само в оня талант с междукрачието се развиваш ....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.