КОФТИ РАЗВРЪЗКА! Родителите на Благо не харесаха Есмер, шокирани от поведението й! (Подробности около запознанството)

https://hotarena.net/laifstail/kofti-razvrazka-roditelite-na-blago-ne-haresaha-esmer-shokirani-ot-povedenieto-i HotArena.net
КОФТИ РАЗВРЪЗКА! Родителите на Благо не харесаха Есмер, шокирани от поведението й! (Подробности около запознанството)

Приказката на влюбените до накъртване Благой Георгиев и Есмер Омерова май ще приключи с кофти развръзка, узна HotArena.

 

Оказа се, че колкото футболистът обича танцьорката, толкова родителите му не могат да я гледат.

 

А официалната вечеря в кв. Суходол, на която Благо представил благоверната си, се оказала истински провал.

 

Това разкри пред HotArena близък авер на Георгиев, пред когото футболистът се оплакал за злощастната среща.

 

Есмер през цялото време се държала като кифла, правела физиономии на сготвеното и префърцунено повтаряла, че яде по-здравословни храни. „В моей еде нет свинина, я должная смотрет за своя талию“, цупорчела се Омерова (в превод: „Не ям свинско, трябва да си пазя талията“ – б.а.).


През останалото време не спирала да се кикоти като изоглавена, което допълнително изнервило родителите на Благо. „Те са хора от сой и са свикнали на по-изискани маниери“, клати глава аверът на Благо. Неслучайно в края на вечерта заключили, че Куини Алис е била много по-добра партия за сина им от силиконовата Есмер.

 

„Надута е тая Есмер. Това не й харесвало, онова било грозно. София била малка, само капризи има“, определят я приятели на Георгиев. Омерова даже определила столицата ни като средно голям, сив и скучен провинциален град, а роднините на Благо – като селски хорица.

 

Усетил неодобрението на родителите си, футболистът бързо хванал Есмер под ръчичка и отпрашили за Златни пясъци. Макар че уговорката била да останат близо седмица при семейството му, Благо предпочел да не бере срам с годеницата си.

 

По-долу в галерията може да видите снимка на Есмер от морето. То може да й се е сторило пък мръсно…

15 Коментара

ХАХА

преди 8 години

САМО ДЕТО ТОВА НЕ Е В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, А В ГЪРЦИЯ, СИГУРНО И ГОРНИТЕ ГЛУПОСТИ СА ТОЛКОВА ВЕРНИ.

Коментирай

Poli

преди 8 години

Toq ne si zaslujava decata kvo doide za 2 dena i pak gi zarqza....begai be bezotgovorna rabota kelesh samo negoviq si kef gleda

Коментирай

малеееееее

преди 8 години

Тази е истински ОТВРАТ от всякъде! Устни, нос, жабешки настъпени очи. Ужас! Тя е гнусна просто! Не , че и той е нещо, но тя отвращава

Коментирай

Хахаха

преди 8 години

Изумявам се на глупостите които пишете. След като сте показали снимката е невъзможно да не сте видяли и другата която е постнала и на която обеснява че е в Гърция с Благой и децата му за 4 дни.

Коментирай

klgfkg

преди 8 години

Mnogo mi haresva v lice, no zashto pochti vinagi pravi tolkova bezumno grozni I smeshni mucuni po snimkite mi e kraino neponqtno. :D

Коментирай

ддддд

преди 8 години

Мен Есмер много ме кефи - голяма сладурана ми изглежда, нежна и добричка.Излъчването и е нежно и женствено.Не знам защо повечето българки смятат, че излъчване тип- вижте ме коя съм, злобно и надменно ще им донесе някакви позитиви.В Есмер ми харесва че няма пози чупки и надувки.И да подчертая, че не харесвам Благой.А тази статия е напълно измислена,изобщо не изглежда да е такъв човек това момиче.

Коментирай

Лъжи

преди 8 години

Хотарена,престанете да пишете глупости,изкарахте момичето какво ли не,спрете се най после и престанете да пишете неверни неща,то бива лъжи,но вашто вече на нищо не прилича всичко,което сте написали е не казано от негови авери а под диктовката на Христина или Куини или някои други злобарки

Коментирай

Знаещ

преди 8 години

Много я харесват даже.Тя е мила и работлива.не е като търтея Христина.Била с пластики..е..,поне сама си ги е платила,а Христина ,ако не беше кеша на Благой щеше да е същия урунгел.Бил и направил деца..,да не е било насила?Добре,че е той,че да имаше възможността да стане майка.Мъжете вече не обичат да отглеждат мързеливи,лоши и естествено грозни женици.Кой щеше да забележи Хриса,ако не беше с изпилен нос,попълнени устни,силиконови гърди...,никой.Той я хареса като млада.СЪЖАЛЯВАШЕ Я,беше бедно и привидно мило девойче.Нооо,никога не е бил истински влюбен и щастлив с нея.Не съдете без да знаете,никой не бяга от хубавото.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Нежна красавица е тази Есмер! Всичко в нея ми харесва! Хем женствена, хем по детски сладка :) С пластики или не, жената е талантлива , фина и много чаровна! Мнооого по-красива е от Лияна, Христина, Куини или Биляна... няма това нагло и хищническо излъчване, това надуване, пози и демонстрации на скъпи парцали, класа и фин.благополучие! Не я виждам накичена със скъпи дрънкулки и маркови (Боже, мразя тази дума! ) дрехи, дори за разлика от тях Есмер си има професия ! Нашите са за компания на мъже с пари само... Да не конкретизирам с епитети, защото е грозно...

Коментирай

Red boy

преди 8 години

Groznaaaa jabaaa

Коментирай

Татаристан

преди 8 години

Какво и е хубавото огромната устна?Я вижте без операции какъв турски крокодил е.Ужас

Коментирай

r11111

преди 8 години

Като никога не е бил влюбен, защо и направи 2 деца.И не минавайте с тия хитрини, че сама искала.Ако мъжа не иска и той деца никой насила не може да му ги роди.И помня колко статий имаше как била любовта на живота му.Не симпатизирам на Христина, че си заряза целия живот да му ходи по гъза на този, но и само жените да изкарвате виновни също не го приемам.Като не е бил влюбен да и беше казал много по-рано, щеше досега да си е намерила някой който да я обича и цени, а не да я баламосва 10 години да и прави 2 деца и после не бил влюбен.Хайде стига.Този само си играе с жените докато му е изгодно, и после им бие шута като започне да се отегчава.Това не е коректен човек, а самовлюбен егоист, които не се интересува от чувствата на другите.За съжаление и Есмер я чака тази развръзка, защото той по друг начин не е свикнал да се държи с жените освен да ги наранява.

Коментирай

Gabs

преди 8 години

Taq usta samo za s*irki stava ujas

Коментирай

Az sam jabata ESMER

преди 8 години

GROZNA SPINOZNA TZIGANKA, NASTAPENA JABA. KOJ I DADE WIZA NA TOZI GNUSEN SOPOL// NJAMAME LI SI DOSTATACHNO MANGALI,CHE BI TAZI WONJASHTA TZIGANKA SE POJWI S MANGALA PEDAL B;AGO??

Коментирай

Lora tapa putka

преди 8 години

Ey,Lorche,mnogo tapa putka si,mangalche!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.