Кога порасна? Никола Саркози хит в мрежата (Снимката побърка нета)

2646
16 Август 2015, 15:00


Тези дни френските медии доста се забавляват! Бившият френски президент Никола Саркози (60) и неговата 13 години по-млада съпруга, манекенката Карла Бруни, цъфнаха на корицата на списание "Парис Мач". Фотосът се превърна в истинска сензация, след като на снимката се видя как двойката, в непринудена прегръдка спокойно броди по плажа, видя HotArena.Това изобщо не би било странно, ако Саркози не изглеждаше някак необичайно висок спрямо своята красива половинка. Всъщност френския президент е доста по-нисък от жена си и най-честия въпрос в мрежата беше „Кога порасна?“.
Този детайл не убягна и на читателите на списанието, така че първата страница е хит в социалните мрежи, където потребителите се състезават с иронични коментари по адрес на Саркози.
"Никола и Карла прекарват, както обикновено лятото — в Photoshop" - гласи един от майтапчийските коментари на потребителите на социалните мрежи.Известно е, че докато заемаше президентския пост, Саркози винаги носеше обувки с високи подметки, за да не изглежда нисък в обсега на своята привлекателна и стройна жена, която навремето беше една от най-търсените топ модели в света.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени