Кои български знаменитости не стават в леглото?

9282
04 Септември 2011, 18:35


Известните личности понякога също имат проблеми в леглото, разкриват пробвали дами. Според последните, причина за катастрофите в сексуален план са работохолизмът, алкохолът и наркотиците.


Ето кои мъже от българския хайлайф честичко се излагат под завивките или прекаляват със синьото хапче, за да заредят пистолета навреме:

 

Денислав


Сексуално неориентираният Денислав също бил „гола вода“ под завивките. Експриятелката му Соня Немска разводни всички медии с новината, че брадърът е слаб любовник.


Спала съм и с по-добри, и по-големи“, тръбеше дълго време тя наляво-надясно.


Юксел Кадриев


Новинарят Юксел Кадриев, който е известен още като Булката беглец, не е бил никакъв лъв в кревата, за какъвто го смятат много нейни почитателки. Бившата съпруга на симпатягата – Бонка, още преди време заяви, че той е дърво в леглото. Точните й думи тогава бяха: „Гледаш го здрав, прав мъж, пък онази работа му е „нюню“.


В последните години клюкарите не спират да шушукат, че новинарят всъщност е гей. Но и до ден-днешен лицето на бТВ нито е отричал, нито потвърждавал слуховете по свой адрес.


Иван и Андрей


Шоумените Иван и Андрей, на които Слави Трифонов им „подари“ благозвучния прякор „опосумите“, били твърде надценявани като любовници, макар че около тях винаги има красиви мацки. Техни изгори, минали през леглата им, разкриват, че и двамата са пълна трагедия. Причина за това, разбира се, е голямата любов на шоумените към алкохолните напитки и стимулантите.


Ицо Стоте манекенки


Дядо Ицо още жъне успехи сред манекенките, но не благодарение на „пакета“ си, а на портфейла си. Негови бройки споделят, че Сираков изпитва известни затруднения при вдигането на самолета. Преди няколко месеца той дори попаднал в болница, след като злоупотребил с вълшебното хапче виагра.


 


 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Modo
преди 6 години
0
а кое е "НАШ" проблем ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rumqna
преди 6 години
0
Защо ни занимавате,кой как е в леглото,това не е наш проблем........
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
DiDi
преди 6 години
0
Мишо Заимов не един път се е рекламирал като мачо, а в същност е евнух. По рождение е с една топка и избива комплекси като организира оргии в Созополската си къща, където е само воайор.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
УЙО
преди 6 години
0
СЛАВИ ТРИФОНЧУК СЪЩО НЕ ВДИГА САМОЛЕТА ЗАРАДИ МУЛТИПЛЕННАТА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени