Кой чака навън Валериева за годеж, докато тя сваля Гъмов в Къщата? (Мона топли завивките на сина на гербаджията Лъчо Мозъка)

https://hotarena.net/laifstail/koi-chaka-navan-valerieva-za-godej-dokato-tia-svalia-gamov-v-kashtata HotArena.net
Кой чака навън Валериева за годеж, докато тя сваля Гъмов в Къщата? (Мона топли завивките на сина на гербаджията Лъчо Мозъка)

Моделката Моника Валериева, която симулира увлечение по актьора Станимир Гъмов във „ВИП Брадър”, е пред годеж с доведения син на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов, узна HotArena.

 

Бръмчалката от близо година живее на съвместни начала с Христо Врачев, който е син на настоящата изгора на Лъчо Мозъка – д-р Албена Златарева.

 

Моника и Христо обитават просторен мезонет в центъра на София, който неотдавна бил предоставен на младите влюбени от д-р Златарева, шефка в дирекция „Аналитични дейности” към Националния съвет по цени и реимбурсация, разказва „Уикенд“.

 

Макар първоначално да не одобрявала гаджето на сина си, д-р Албена Златарева била убедена от Лъчо Мозъка, че Моника Валериева е подходяща партия за наследника й.

 

Макар Лъчо Иванов да не е биологичен баща на Христо, той има силна връзка с него и двамата се разбират чудесно. Не е пресилено да се каже, че именно депутатът от ГЕРБ е главния виновник Моника и синът на д-р Златарева да са заедно и даже да планират годеж”, разкриват запознати с житието-битието на красивата брюнетка.

 

Завистливи златотърсачки обаче не пропускат да вметнат, че Моника Валериева е с Христо Врачев само заради парите и влиянието на майка му. Д-р Албена Златарева е успяла да спечели милиони от работата си на ръководни длъжности във фармацевтичните компанииПфайзер” „Шеринг” и „Екофарм”, тя бе за кратко и

 

заместник-директор на Здравната каса, преди да бъде отстранена заради опит да регистрира частен здравноосигурителен фонд чрез документи с невярно съдържание.

 

Запознати с нрава на Албена Златарева пророкуват, че след излизането на Моника Валериева от „ВИП Брадър” двете дами ще имат тежък разговор помежду си. Властната майка на Христо Врачев трудно преглътнала любовните трепети на кандидат-снахата си, която се захласна по актьора Станимир Гъмов и даже посъветвала сина си да изгони позорно плеймейтката, като смени бравата от мезонета.

 

 

9 Коментара

ваня

преди 8 години

малко се съмняват чак годеж... тая Моника мисленето и на ученичка в 9-ти клас. Много просто момиче. И да нямат една снимка с този младеж... ако е минала и през неговото легло-да, но по-сериозни отношения едва ли

Коментирай

емилия

преди 8 години

на 25 години и да изглежда по този нелеп начин...?? Акъл никакъв освен за парцалки.... много глуповато момиче. Ако съм на мястото на госпожа Златарева ще Ви осъдя как може да я наречете бъдеща нейна снаха....

Коментирай

колко си прозрачна

преди 8 години

Бре , вещата във всичко и за всички в този сайт и с двата коментара започващи с малка буква , :) :) пак изплю жлъчката си. Защо не поогледаш и преосмислиш своя живот, остави хората да живеят техния. Жалка работа и същество си!

Коментирай

25

преди 8 години

аз на 25 имах ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ не сам изглеждала така- със много операции, а в същото време толкова грозна ниско интелигентна жена.

Коментирай

rady_pl

преди 8 години

edna godina drug pat.. do predi nqkolko meseca MONIKA beshe gadje na EMO SKALATA... sto i kusur kilogramoviq debelak s ogromno shkembe no toi q zameni za QNICA sega e gadje s neq daje gi davaha v Paparaci kak obqdvat emo i qnica XAXA! gnusni sa i dvete !!

Коментирай

Кика

преди 8 години

Много красиво момче,харесва ми :)

Коментирай

гери

преди 8 години

видяхме я без грим. не е като на снимките..... и се държи много детски. не й приляга

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

А ти без грим ,как изглеждаш.......и не ми казвай,че не се гримираш...........хахаха

Коментирай

До 25.........

преди 8 години

Иииии,кога беше това........хихихиииии!!!Що се не скриете,всички вишистки,моралистки и тем подобни в тоя сайт!Знаете да плюете,критикувате и осмивате..........вижте СВОЯ ЖИВОТ И ПОВЕДЕНИЕ!Защо толкова се интересувате от живота на хората,а........Вишистка била на 25......и аз съм на 29 и съм вишистка,и какво.......дай да плюя по момичето,да я обиждам ,а.......интелигенткииии,алооо!!Не симпатизирам нито на Моника ,нито на Николета или некакви си там -мейтки..........НО,и така не става!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.