Кой е българският Доминик Строс-Кан?

3864
16 Май 2011, 12:24


Редакторска плесница

 

 

Доминик Строс-Кан - директорът на Международния валутен фонд, бе арестуван в Ню Йорк заради опит за изнасилване. Строс-Кан нападнал камериерка в хотелската си стая и опитал да я насили. 32-годишната жена едва успяла да избяга и подала оплакване в полицията. Строс-Кан опитал да избяга, но униформените го заловили на летището. Директорът на (МВФ) е евентуалният кандидат за президент на социалистите във Франция...

 

 

Има ли Доминик Строс-Кан свои „последователи” и в България? Колко от нашите видни политици, общественици, висши администратори и представители на родния елит са посягали на жени? Статистиката сочи, че над 120 хиляди българки са били жертви на изнасилване. А колко не са влезли в тази статистика, защото се страхуват да разкрият насилника? Каква част от тези жени са станали жертва на публична личност у нас?

 

 

Оргиите във властта

 

 

За оргиите във властта можем да говорим много. Медиите, които се занимават с разследваща журналистика, неведнъж са разобличавали секс аферите на родните властимащи. Спомнете си за слуховете около Сараите на Доган. Според запознати там не минавал и ден без гуляи и разюздан секс, но участниците няма да споменаваме.

 

 

Наскоро гръмна и друг скандал – наш ректор се гаврил със студенти. А за родната Алма матер легенди се носят – колко студентки са пропищели от разгонени, потни професори, които ги изнудват чрез секс...

 

 

Преди време пък се чу за известен депутат, който пребил проститутка в хотелската си стая.

 

 

Снимки със съпругата на наш политик, докато участва в оргии, пък взривиха интернет пространството.

 

 

Каква част от тези секс скандали са се случили доброволно? Дали участничките в оргиите са дали съгласието си да се гаврят с тях? И колко насилени жени от родни политици и висши администратори си мълчат, защото са заплашвани?

 

 

HotArena.net не може да посочи името на българския Доминик Строс-Кан, но сме сигурни, че той съществува. Той е някъде там. А може би не е единствен?

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
cccc
преди 6 години
0
Te ne gi iznudvat "4rez", a "za" sex
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени