Кой е най-скандалният татус на БГ звездите? (СНИМКИ)

8413
23 Април 2012, 15:10


 

Казват, че татуировката е най-интимният знак върху тялото на човека, тъй като не само описва характера му, но и разказва за много лични моменти от живота. Рисуваме върху тялото си, за да изразим себе си, макар и подсъзнателно.

 

 

Неслучайно много родни звезди разкриват, че в труден момент от живота си са решили да си татуират даден надпис. Те обаче рядко разкриват какво означава той. HotArena.net подбра специално за своите читатели някои от най-известните татуирани родни звезди и техните мистериозни „рисунки”.

 

 

Лияна

 

 

Фолк певицата Лияна скандализира обществото, след като изписа на рамото си „Благо”. Това се случи, когато Лияна и Благо Джийзъса изживяваха своя греховен романс – футболистът зарязал жена и дете, а Лияна – обърнала гръб на Махмуд. Връзката им бе бурна, но и кратка. След като се разделиха шумно, певицата побърза да заличи татуса с красив пентаграм.

 

 

Изпълнителката на „Ох, ох” има по тялото си и надпис „Благословена”, буквата D (за дъщеря си Дениз), „Аз съм любовта”, както и розетката на Плиска. Цели 5 татуса!!!

 

 

Азис

 

 

Азис отскоро също мина към групата на вманиачените по татуировки. И като нищо да оглави класацията за най-скандален татус – изрисува си рози на задника. Татуировката предизвика смесени реакции у феновете му. Азо има и татус на корема – буквата „А”, а малко след като „дупето му цъфна”, си татуира и името на любимия – Velizar. Има татуси и по краката, и звездички на циците...

 

 

Благо Джийзъса

 

 

Да си татуираш „Отче наш” или „Господи, помилуй” си е, меко казано, скандално. Докато Църквата едва се сдържа да анатемоса Благой Георгиев заради богохулството да си татуира Исус на тялото, футболистът на Терек Грозни не спира да парадира с вярата си. Разпятието и иконите са само логичното допълнение към татуировките по гърба и ръцете на Благо Джийзъса. Неслучайно, наскоро самият той се разкая за татусите си и приза, че са неуместни.

 

 

Асен Блатечки

 

Малко хора знаят, че татусите на Асен Блатечки са всъщност фалшиви, писа „Телеграф”. Всички рисунки, които виждаме по тялото му в „Стъклен дом”, са временни. Те са правени специално за ролята му в хитовата сапунка, а след това лесно се премахват.

 

 

Все пак няма как един такъв мачо като Блатечки да няма нещичко мастилено по кожата си до живот. Има, но то е много лично. Актьорът не обича да показва татуировката си – череп на бик, а поводът да си я направи е твърде интимен.

 

 

Вие преценете коя е най-скандалната татуировка в анкетата по-долу!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени