Кой иска да УБИЕ Сашо Диков? (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

3247
14 Октомври 2011, 09:24


Известният спортен журналист Сашо Диков оцеля след бомбен агентат. Снощи около 22.00 часа е била взривена колата на директора на Канал 3. 

 

"В 22.00 ч. се чу адски гръм и автомобилът вече го нямаше на практика. Доколкото разбрах е бил заложен някъде около килограм тротилов еквивалент", обясни журналистът.

 

"Жив съм, нищо ми няма. Не съм получавал никакви заплахи. От никъде няма никакви индикация кой за какво да ме плаши. Не го свързвам с нищо, не съм готвил някаква сензация", заяви Сашо, който по принцип се придвижва без охрана.

 
 
Пострадали няма по случайност, тъй като при взрива в близост до колата не са минавали хора. Прозорците на кооперацията в столичния квартал "Гоце Делчев", в която живее Диков, са изпочупени до шестия етаж.
 
 
Заедно с дъщеря си Петя, Диков е бил в полицията до 2-3 часа, за да помогнат разследващите. Дъщеря му е карала колата вчера, тъй като нейната е била на поправка.
 
 
Диков няма идея кой може да стои зад атентата. Той не е получавал абсолютно никакви заплахи. Полицията е извършила веднага оглед на място. Районът е бил отцепен.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
haripoter
преди 6 години
0
Диков е мишена на много обидени хора, така е, когато човек не си мери приказките, никoй няма право да обижда, а той се справя успешно, за това е много вероятно за в бъдеще да не му се размине. `Да би мирно седяло, не би чудо видяло`
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени