Ето кои известни българки се обезобразиха „благодарение“ на пластичната хирургия! (Шок снимки)

https://hotarena.net/pod-pricel/koi-izvestni-balgarki-se-obezobraziha-blagodarenie-na-plastichnata-hirurgiia HotArena.net
Ето кои известни българки се обезобразиха „благодарение“ на пластичната хирургия! (Шок снимки)

В стремежа си да се подобрят визуално, много от родните звезди намериха спасение в услугите на пластичната хирургия. Но също за такава част от тях, резултатите от интервенциите се оказаха трагични, узна HotArena!

 

Княгиня Калина заема челно място в списъка с примери, които са антирекламни за такива като д-р Енчев и колегите му. Щерката на Симеон Сакскобургготски има ринопластика, която промени коренно лика й.

Дамата останала крайно разочарована и след това се подложила на още две операции, които направили положението още по-тежко и нелицеприятно.

 

Дарина Павлова плътно следва Калина. Мадам Мулти се постара да свали десетина от годините си покрай младото си гадже Джулио Берути. Нос, скули, брадичка, лифтинг на лицето, попълване на устните, плюс силикон – е поправила вдовицата на Илия Павлов.

 

Положителен резултат няма, но пък е успяла тотално да се обезличи. Излишна загуба на стотици хиляди средства, както и погубване на здравето. Приятелите й разказват, че когато Дарина е решила да легне под ножа, всъщност не е имала нужда от корекции.

 

Наталия Гуркова също не е от най-удачните примери, на които пластичната хирургия е повлияла според очакванията. „Мис България 1998“ стряска с неестетически обемните си устни. И все още продължава да отрича, че се е подлагала на визуални промени, пише „Ретро“.

 

Глория също може да се похвали с огромни джуки. Дори тя е първата, която се е подложила на процедура за уголемяване на устните. Може да се похвали и с чисто нови нос, бюст, скули, ботокс и хиалурон в изобилие, които днес я правят неузнаваема.

 

Ивана – операциите не са за нея, но тя така и не го разбра. Певицата получи тежка алергия от импланти – менте, вследствие на което напълня. Това доведе и до дългогодишна борба с килограмите, които така и не успя да надвие.

 

Анелия също няма нищо общо с преди. В близкото минало тя често бе давана за пример как красотата на една българка може да е дело единствено на природата.

 

Фолк певицата Мария си остава най-емблематичният пример какви джуки не трябва никоя жена да позволява да има! Фурията обаче си е пуснала пердето и изобщо не направи нищо през всичките години, през които получи тонове подигравки заради кошмарните й набъбнали меса, заемащи половината й лице.

 

Според д-р Енчев всички естетически процедури, използвани по правилния начин, влияят положително и разкрасително. Но ако се злоупотреби, резултатите могат да бъдат дори опасни.

 

Следователно ако решите да се подлагате на някакви корекции, изберете възможно най-добрия пластичен хирург и се съобразете с мнението му, което е 100% по-компетентно от вашето.

 
Може да видите в снимки примерите за несполучливите пластични операции при няколко от представителките на родния елит.

 

7 Коментара

диян

преди 8 години

ужасяващи са всичките.

Коментирай

лелеее

преди 8 години

Гледам снимките....разглеждала съм и още много други снимки на тези жени от преди и от след корекциите....извода е само един преди са били много по-хубави,всяка със собственото си излъчване и идентичност. Сега са не само загрозени ами и са се лишили от идентичността си приличат на изкарвани под калъп пластмасови кукли. Аз разбирам да имаш някакъв дефект ушати уши голям или крив нос или нещо грозно ,ок тогава да си направиш корекция ....но жени на които природата си им е дала красота и са си толкова хубави и зорлем да се загрозяват това вече не мога да си го обясня освен с простотия комплекси и показност някаква ,че могат,че имат възможности.Много пошло много тъпо. Те не си ли виждат,че стават еднакви ,че не са различни с нищо .Вече много по ценно и на изчезване да си естествен та дори и с някакви дефекти но естествен както природата те е създала. И най вече мога да кажа едно: ако си имаш комплекси и не се харесваш проблема си е в теб и колкото и корекции да направиш пак ще си имаш дискомфорт в себе си и комплекс.А когато си се харесваш и си в хармония с тялото с лицето си ич ти не е за чуждото мнение и за некви моди и простотии

Коментирай

лелеее 2

преди 8 години

Гуркова колко е била готина хубава направо за гордост ,че природата и е дала такъв дар тази красота....а сега леле ужас прилича на някакво пошло курве от порно филмите с тая джука несъразмерна и изкуствена . Анелия ...какво да кажа и тя с голямо самочувствие и се хвалеше че е единствената останала без силикон но явно ,че и тя си е комплексарче набързо навакса със силикончето . Тази Калина няма какво да се коментира плашило. Глория ми харесва и преди и сега и невиждам да има грозни последствия от корекциите. Ивана действително лошото е напълняването но не се знае то дали е от корекции . Мария си е била хубавинка и сладка за какво са и тези усти незнам.Дарина Павлова ....леле колко хубава жена е била .....много по-хубава щеше да е без тези лифтинги и каво ли не сега прилича на гумено изкуствено лице ужасна е.А защо сте пропуснали Алисия и Ани Владимирова?

Коментирай

Нямам думи

преди 8 години

Анелия няма корекции по лицето, бе хора! Тя може би е една от малкото чалгджийки, които не се обезобразиха, просто с годините лицето се променя!

Коментирай

Lora

преди 8 години

Ами НЛО къде е?

Коментирай

Lora

преди 8 години

Забравихте Николета! Тя също трябва да заеме почетно място! Заедно с нея Моника Валериева, Алисия, Мис Джуки, всякакви Мис "Силикон" , Елвира Георгиева( която заприлича на матрьошка), Весела Тотева, Бг грозното Барби - Ралица, Цветелина Грахич с гадните си устни...и т.н... Анелия няма корекции (освен силикон в бюста) , чисто и просто с времето погрозня! Тя бе много красива за мен преди и много антипатична и отблъскваща сега!Гуркова е направила огромна грешка... едва ли се харесва, а връщане назад няма! Все пак мога да кажа, че и времето , и годините са ги променили! Снимките без корекции са правени преди поне 10 години, някои преди двойно повече, затова промяната не се дължи само на пластики! До колкото знам принцеса Калина си има и доста здравословни проблеми, така че не е само ринопластиката. Глория ми харесва много повече след корекциите!

Коментирай

Az

преди 8 години

И Николета трябваше да сложите, преди беше симпатична сега с тези скули зъби и устни не прилича на себе си !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.