Кой купи на Севда Шишманова 3 апартамента в Истанбул? (Една от версиите е Местан, вижте още разрития)

3317
11 Февруари 2016, 15:00


Програмният директор на Българската национална телевизия Севда Шишманова е единствената българска журналистка, която може да се похвали с топ имоти в съседна Турция, научи HotArena.

 

Русокосата новинарка се сдобила с цели три апартамента край Босфора, като площта на всеки един от тях била над 200 квадрата, пише „Уикенд“.

 

Журналистката разполагала с панорамна гледка, гаражи и площадка за разходка, озеленена по последен писък на модата. За чистотата на тревната част се грижел персонал от работници, обучени от турска фирма. Севда така и не споделили пред колегите си, с каква сума се е бръкнала в джоба, за да направи големите инвестиции, при условие че няма деца, на които един ден да завещае натрупаното.

 

В кулоарите на БНТ 1 упорито се говори, че имането е дошло по линия Лютви Местан, а апартаментите били почти в центъра на Истанбул. Бившият лидер на ДПС отдавана си имал вземане-даване с телевизионерката, която напълно споделяла възгледите му за бъдещето на България. Той дискретно я помолил да помисли как може в национален ефир да звучи по-малко българска музика, ограничен бори исторически предавания, възхваляващи миналото на народа ни и ако може да се бетонират новините на турски език в гледан часови пояс.

 

Това са пълни глупости! Севда наистина има имоти в Истанбул, но те са по линия на семейството й. Баща й и брат й са милионери, те имат хлебозаводи, произвеждат и солетите „Хрус-хрус, казват колеги на Шишманова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Справедлив
преди 2 години
0
милионери към банките
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени