Кои наши звезди са правили секс за пари?

17473
02 Септември 2011, 15:23


Сексът за пари не е като платената любов. Има разлика между това да си проститутка на сутеньор, който ти хвърля огризки, и това сам да избираш с кого и как и най-вече – за колко. Много наши звезди правят секс, но не си го признават. А в това няма нищо престъпно – телата са си техни и те си решават дали да ги дадат „под наем”.

 

 

Един от тези, които не се срамуват да признаят, че са правили секс за пари, е Азис. Както HotArena.net писа, ромският славей с ръка на сърцето си призна как и с кого.

 

 

Азис

 

 

„Какво лошо, че съм бил проститутка? Правил съм секс за пари, това да не е престъпление!?”, призна Азис. Сензационното разкритие скандализира медиите, макар на всички да им е ясно, че Василка не е единствената. Ромският славей разказа в „Черешката на тортата” как известен бизнесмен го помолил да го придружи на почивка в Сен Тропе срещу 10 000 евро. А защо не? Мъжът бил красив, Азис обича секса и също си е доставил удоволствие...

 

 

Емануела

 

 

Емануела също си призна „без бой”, че прави секс за пари в „Сигнално жълто”. Репортерка на предаването хвана певицата „на къс пас” и я попита колко й плащат мъжете, за да бъдат с нея. „Достатъчно”, лаконично отвърна изпълнителката на „Да си плащал” и уточни, че при някои дори е на промоция.

 

 

Слуховете пък носят, че преди време е била нещо повече от „момиче, което прави секс за пари”. Тя се подвизавала с псевдонима Мануела и заработвала хубави пачки като момиче на повикване.

 

 

Камелия

 

 

Една от най-разкрепостените фолк диви не призна да е правила секс за пари, но разкри, че е готова да поеме всякакви оферти. „Бих правила секс за пари, не е никакъв проблем”, с охота призна Камелия. „Аз съм материално момиче и както всяка жена, си имам цена. Моята е 100 000”, с гордост заяви изпълнителката на „Златна рибка”.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Християн
преди 6 години
-2
Тая дърта чанта Камелия па се изхвърли с тая сума 100 000. На тая и 500 са й много :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Essie
преди 6 години
0
Four score and seven minutes ago, I read a sweet article. Lol thkans
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.....
преди 6 години
0
Svetlana vasileva syshto no ne si priznava :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени