Кой облече Крисия в тази нелепа рокля? (+ Виж колко струва)

7957
20 Ноември 2014, 12:06


Кой облече Крисия в тази нелепа рокля?! Този въпрос не дава мира на зрители след детската Евровизия, видя HotArena.net.

Масовото мнение е, че тоалетът е крайно неподходящ за четвъртокласничка и с него Крисия била скована и неестествена.

 

Роклята рязко контрастирала както на възрастта на детето, така и на темата на песента, сценографията и цялостната идея на проекта.

 

Докато лъчезарната Крисия изпълняваше „Планетата на децата”, зад нея се появяваха вълшебни планини с малък снежен път, който води до огромен замък, покрит със сняг, досущ като извадени от някоя приказка. Крисия и близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим обаче силно контрастираха с черно-белите си дрехи на цветната феерия зад тях.

 

„Не харесвам роклята, с която беше Крисия. Другите деца летяха по сцената, а нашето славейче беше като в клетка. Сигурна съм, че щеше да си намери по-подходящ тоалет, ако й бяха дали правото сама да избира”, заливаха с гневни коментари интернет форумите възмутени зрители. Някои дори бяха доста крайни. „На модната агенция, която облече това дете трябва да не й дават повече поръчки за деца. С тази дълга черна рокля през цялото време се опитваше да не падне. Нямаше друго дете облечено толкова неудобно. Добре че компенсира с гласа си”, палеха се други.

 

Тоалетът на Крисия, който според запознати струва цели 5000 лв., е дело на популярната дизайнерка София Борисова, близка приятелка на Слави Трифонов. По време на гостуването на Крисия и близнаците Хасан и Ибрахим в „Шоуто на Слави”, Дългия разкри, че е поверил облеклото на детето-чудо именно на София, тъй като дизайнерката му била приятелка от години.

 

Съвсем логично Трифонов бил предоволен от крайния резултат и похвалил роклята, която била създадена специално за Крисия, пише Уикенд.

 

Дрехи с марката „Романтика Фешън” на Борисова обличат много родни певци, артисти и бизнес дами. Нейни тоалети присъстват в доста клипове, а сватбените й рокли са носени от една дузина родни знаменитости.

 

Дизайнерката нашумя преди няколко месеца, когато случайно се натъкнала на сайт, в който продавали лоши копия на нейните творения. София потърсила правата си в съда. Оказало се, че шивачка от Асеновград шиела тоалети по модели на носителката на „Златната игла”, които предлагала в собствения си сайт като свои. Борисова се свързала с нея, за да я предупреди, че не може да използва нейните модели, но това изобщо не трогнало шивачката. Дизайнерката спечелила заведеното дело и осъдила имитаторката си на 5000 лв.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Trix
преди 2 години
0
Yeah that's what I'm talking about bab-y-nice work!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
преди 3 години
0
Ние хората сме различни и не можем да имаме еднакви мнения,но в случая, с каквото и да беше облечена Криси,все щеше да се намери някой,на когото да не му харесва.Стилът и на пеене е такъв.Тя не скача и не тича по сцената.Тя беше красива и в тон с близнаците.Крисия е слънчева, с каквото и да е облечена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
преди 3 години
-3
Тоалета наистина беше ужасен.Добре че детето пееше страхотно.Близнаците бяха ок черно и бяло.Интересно хрумване,но Крисия с тази грозна рокля направо много се ядосвах докато гледах.София да и вземат дипломата ако има такава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени