Кой остави роза пред вратата на Мегз?

https://hotarena.net/laifstail/koi-ostavi-roza-pred-vratata-na-megz HotArena.net
Кой остави роза пред вратата на Мегз?

Снощи Мегз пусна поредната риалити доза в инстаграма си. Каканашева се включи на живо в два през ноща докато се приготвяше за излизане.

 

 

Тя се контеше пред огледалото с нова рокля и демонстрираше новите си червила. Няколко минути по-късно Мегз събра нещата си и тръгна да излиза. За нейно изумление, когато отвори вратата, пред нея имаше оставена червена роза. Каканашева видимо се изненада и дори спря лайфа. 

 

 

Няколко минути по-късно, изглежда за да замаскира неочакваната случка Мегз качи инстаграм история, в която пожелава лека нощ на феновете си. Там се вижда розата и пише: „Когато ти е тъпо и не очакваш нищо\".

 

 

Каканашева ни занимава с живота си почти по 24 часа на ден, но досега никога не е включвала в риалити дозите си любовните си изживявания. Съдбата, обаче този път я хвана неподготвена. 

 

 

Мегз пази като орлица любовния си живот и може само да гадаем от кого е розата.

Но едва ли ако беше от мъжа до нея тя щеше да бъде така изненадана и притеснена. 

 

7 Коментара

Izvraten narod

преди 6 години

Kak moje myjete da q haresvat ne mi e qsno izvraten narod!!!! Snoshti cyfna v Plaza. Beshe s Esmer na Blago Djiizasa jenata. Onaq boginq - nqma takava krasota. Nashite prosti bylgarski myje Megz zyblata spirat. Maleeee vse edno Anjelina Jolie vlizashe. Celuvat i ryka, snimat se, plqskat. Myrsha grozna otkyde tva samochuvstvie na pacha!!!

Коментирай

Мегз

преди 6 години

Мегз печели хората с характер, темперамент и чар. Изобщо не е грозна. За мен е много нежна и красива като кукличка е. А на живо само като я видиш и се чувстваш зареден. Като звездичка сияе

Коментирай

ani

преди 6 години

tq sama si q e ostavIla I razigrava teatro za tiq,koito vse o6te I se vrazvat!

Коментирай

ani

преди 6 години

na inata I prokletiqta ve4e harakter li mu kazvat?yd32hw

Коментирай

Heit

преди 6 години

Vechnite komentari za vsichko hubavo tuk sa - tq sama si go e napravila, tq si izmislq, tq sama si gi pishe.... Abe hora dokato vie se davite v omraza drugite imat jivot!!!!!!!!

Коментирай

Хахахаха

преди 6 години

Телешката мутра Есмер е богиня само сщв болните мозъци на идеоти като теб!

Коментирай

Миро

преди 6 години

Дядо Мраз? Шиши? Илия някой нейзвестен бизнесмен с наднормено тегло?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.