Кой печели X Factor? Рафи?

4433
08 Декември 2011, 16:29


 

Тази неделя зрителският вот ще реши съдбата на тримата финалисти в музикалното риалити X Factor. Рафи и Богомил са с повече шансове от единственото останало в надпреварата момиче – Александра.

 

На всеки концерт двамата младежи са бурно аплодирани от десетки фенове в залата, докато изпълненията на девойката се посрещат далеч по-тихо.

 

Решението на продуцентите също било да дадат победата на Рафи, твърди в днешния си брой "Всеки ден"

.

Във Фейсбук прогнозите обаче са други и дават равни шансове на всички, т.е. 33% на 33% на 33%. 

 

На 07 декември Сани, Боги и Рафи представиха пред публиката любимите си коледни песни, а зрителите можеха да се запознаят отблизо с техните семейства. След това телефонните линии бяха отворени за гласуване. Финалът е на 11 декември.

 

Журито няма да има глас в това финално гласуване.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Silvi
преди 6 години
-1
Моето лично мнение е, че Рафи трябва да спечели. Много е талантлив, на сцената стои, сякаш е роден на нея и за нея, шоумен, сигурна съм, че би се справил с всякакви предизвикателства. Знае кога и какво да каже, знае какво иска и си следва пътя, без да интригантства. Александра се държи и звучи повече като певица за барове, ресторанти. Няма класата и поведението за голямата сцена. Богомиле е талантливо дете - спор няма. Има, обаче, още път да извърви и един ден да победи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
techety
преди 6 години
-1
Рафи трябва да спечели !! Той си има всичко ТЕМВЪРА му е страхотен винаги прави песните по свой си начин!! Александра няма нищо в нея,което да ме радва !! БОГИ той е малък все още, вярно мечта му е, но те първа трябва да се изучи. РАФИ е номер 1 и той трябва да бъде Х факторЪТ !!!...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Четящ
преди 6 години
-3
Александра има уникален глас, но е злобен човек. Рафи пее вярно,но гласът му не е с някакъв особен или уникален тембър. За тоя малкия как преиграва не искам да пиша, има още хляб да изяде докато стане победител в такова предаване. Така, че какво стана, едни уникални гласове като тези на Ангел и Моисей, които радваха публиката, правеха шоу, пееха страхотно, бяха изгонени и вече който и да спечели ми е все едно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лозан Николетов
преди 6 години
-2
Ами той си заслужава да спечели, дори и да е нагласено този път поне избора е реален. Най добрия глас от всички които бяха и си заминаха, без нито една издънка на концерта, изцяло подкрепям победата му, независимо дали е нагалсена или реална.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени