Кой подари на Моника 101 рози? Има ли любовник руснак? Вижте разкритията на HotArena (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/koi-podari-na-monika-101-rozi-ima-li-liubovnik-rusnak-vijte-razkritiiata-na-hotarena HotArena.net
Кой подари на Моника 101 рози? Има ли любовник руснак? Вижте разкритията на HotArena (Фото)
Плеймейтката Моника Валериева призна в предаването „Черешката на тортата“, че има нов ухажор, видя HotArena.

Докато готвеше за останалите участници , брюнетката получи в дма си по куриер 101 рози. Моника взе цветята, но каза, че няма да издава от кого са, но отбеляза, че всяка седмица получава такива букети.

Малко по-късно Анита Мейзер издаде, че Моника има гадже руснак, с когото си говори на английски. Това е и самата истина. От доста време един от любовниците на Моника е руснак, разкриват близки до плеймейтката.

Единственото фалшименто в случая е, че Валериева сама си е купила цветята и е поръчала да й ги доставят точно в час, когато камерите са в дома й. Това е бил единствения начин да направи впечатление на участниците и зрителите, споделят запознати.

10 Коментара

Марина

преди 7 години

От нашата фирма за цветя ги поръча лично Моника.

Коментирай

haha

преди 7 години

тая шизофреничка не знае английски бе :-D какъв руснак кви 5 лв ,а и като знаем в Русия какви жени има направени уникални ,точно с Моника ще се занимава руснака :-D!!!

Коментирай

Gossip girl

преди 7 години

То е ясно, че сама си ги подари...

Коментирай

Ема

преди 7 години

Може да е руски дядо на около 95???

Коментирай

Приятел на Моника

преди 7 години

Приятел съм на Моника от няколко месеца и редовно се виждаме, лично аз я запознах с новия й приятел, който е бизнес партньор на моят приятел. Всъщност старото гадже на Джордан го смени с мен, а аз запознах Мони с новия й приятел. От там стана и драмата между тях. Моя приятел и на Мони имат руски паспорти, НО НЕ СА РУСНАЦИ. Само това ще ви кажа.

Коментирай

Мария

преди 7 години

БРЕЙЙЙЙЙ КАКВИ ЛЪЖИ.....МОНЧО,Я СЕ СПРИ.ЗАТЕГНИ КОЛАНА И СИ СЯДАЙ НА КИРЛИВИЯТ ГЪЗ.

Коментирай

Друг път, може би...

преди 7 години

Дупнишката подлога решила да се прави на "много харесвана" и "търсена" ахаххахахахаххаха НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАШ КАКВА РИТАНА ЗЕЛКА СИ, МА??? Видяхме те в ЧЕРЕШКАТА каква си "красавица" - няма такъв гнусен травестит! Свински очи, камбест опериран нос, кофти кожа с пластове пудра и помия... Руснаци само ще сънуваш, крокодил! Просто нямаш шанс с тази МЪЖКА МУЦУНА - груби черти, придружени от силно изразена квадратна челюст ала Слай Сталоун!

Коментирай

xaxa

преди 7 години

s rusnak si govorele li na angliiski? xaxa shi pochina ot humor ruskiq e tolkos lesen te na angliiski si govorili ama rabotata e tam 4e monika ne znae angliiski :D nito ruski taq prosta selqnka i angliiski xaxa tq neznae nito edin 4ujd ezik :D prosta e kato tapan

Коментирай

kapa

преди 7 години

Ot4aiani opiti da ja zabelezat,no uvi mnogo e protivna i bezinteresna!!!!!!!!

Коментирай

Истина

преди 7 години

Да не казвам голяма дума, но на една от снимките й от плаж е отбелязана DSFLOWERS , така че сигурно са от там цветята, сама си ги е поръчала и то с отстъпка , явно момичето й е приятелка :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.