Кои са звездните баджаначки в БГ шоубизнеса, Или кой с кого преспа? (Ще има изненади)

4386
03 Март 2015, 13:50


Редакторска плесница

 

Не любовен многоъгълник, а направо цяла паяжина оплита родните звезди, стане ли въпрос за любовните им връзки.

 

В шоубизнеса ни няма и една дама, която да не е свързана чрез мъж с поне две-три други.

 

Отношенията между красавиците са така оплетени, че всеки, опитал се да разнищи любовните триъгълници и четириъгълници, накрая се оказва заплетен в цялата мрежа от любовни авантюри.

 

HotArena все пак реши да се опита да разплете връзките между звездните баджаначки, макар че и за нас това се оказа почти непосилна задача.

 

Любовните многоъгълници в чалгата

 

В попфолка дамите се оказаха почти роднини, и то не само по линия на Коко Динев. Осеменителят на фолк певиците се оказа свързан с Анелия, Емилия, Джена, Преслава, Нелина, както и с още куп други, сред които даже Райна и Джина Стоева.

 

И до днес бившата и настоящата съпруга на Коко категорично отричат да е имал вземане-даване с някоя от техните колежки. Въпреки това, на бизнесмена му се носи славата, че е направил баджаначки половината звезди на Пайнер и Ара.

 

Баджаначки се оказаха и Галена и ДесиСлава, като всяка от тях се оказа омъжена за един и същ мъж - вафления бос Галин. Dess не успя да го задържи в лоното на брака за повече от половин година, но за сметка на това Галена укроти бизнесмена и вече седем години двамата са щастливо обвързани.

 

По скандални връзки не им отстъпва и Преслава, която дели общ мъж с Яна Димитрова, Николета Лозанова и Ели Гигова. С Яна и Ели Гигова, красавицата е баджаначка по линия на Петко Димитров, с когото преживяха луда и бурна любов. Освен това по линия на Петко, Преслава е баджаначка и с бившата му съпруга Мария Игнатова.

 

С Николета Лозанова също ги свързва общ мъж и не, това не е Азис, а Жоро Главата. Преди време плеймейтката прекара най-лудите си години със сина на Стоил Славов, който се кротна покрай Лили Клисурска. А Преслава също за известен период от време палуваше в спалнята му.

 

Многоъгълниците на театъра

 

Любовни многоъгълници в театъра колкото искате, като започнем с пикантната любовна история между Калин Врачански и Теодора Духовникова. Ако клюката, че са влюбени, се бе оказала вярна, то Духовникова щеше да е баджаначка със Силвия Петкова, която дълги години бе голямата любов на актьора. Не по-малко пикантна история свързва Радина Кърджилова и Луиза Григорова, които също са обичали не един, а двама мъже - Явор Бахаров и Стефан Иванов - или Wosh MC. Първия остана близък приятел на Радина от лудите й студентски купони, а вторият едва не я отведе до олтара, но се разделиха и той се прехвърли на колежката й Луиза Григорова.

 

По линия на Деян Донков, Радина е баджаначка с Анастасия Ингилизова и Снежана Макавеева. Последната пък направи баджанаци Донков и Куката, тъй като дълго време излиза с последния.

 

В любовния многоъгълник между театралите се намърда още и Александра Тюркмен. Тя е баджаначка с Макавеева по линия на Куката и с Радина и Луиза заради Явор Бахаров.

 

Футболните многоъгълници

 

Тук вече става толкова заплетено, че и ние се объркахме. Николета Лозанова и Алисия са в основата на най-известния четириъгълник, тъй като и двете имаха вземане-даване с половинката на другата и вардеха мъжете си една от друга с години.

 

Във футболните многоъгълници се оплете и Биляна Евгениева, баджаначка с Куини Алис, Христина Витанова, по линия на Благой Георгиев. Футболистът пък се оказа баджанак с Христо Сираков, тъй като му отмъкна годеницата изпод носа, а той от своя страна направи Биляна баджаначка с Ирен Онтева и Зара.

 

Оттам насетне в историята се заплитат още Мария като екс гадже на Благо и настоящия й съпруг Християн Гущеров, покрай който е баджаначка с Алисия и Малина, и почти с Анелия.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
силвия
преди 3 години
-1
ако един или една има венерически проблем целия "елит" ще се разболее
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анонимен
преди 3 години
0
Нещастници, защо не напишете, че материалът е взет от в."Галерия"?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени