Кой свали гащите на Алисия? (Отговорът ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/koi-svali-gashtite-na-alisiia HotArena.net
Кой свали гащите на Алисия? (Отговорът ТУК)
Нежен мъж свали гащите на Алисия и засне геройството си, за да остане спомен за поколенията, видя HotArena. Става въпрос за фризьора Ивайло Колев, известен с левите си наклонности, които старателно се опитва да крие.

Младежът сам сподели снимка, на която се вижда как певицата е седнала на тоалетката в салона му, а той дърпа гащите под роклята й. Колев шеговито е написал под фотото, че това уж било блузка и никой не бива да си мисли „глупости“ за ситуацията.

Но така и не става ясно какво прави изпълнителката на „Официално чужда“ с дантелена блузка под полата си, нито каква работа има Ивайло да рови под нея и да й я сваля, пише вестник \"Всеки ден\". Освен това и с просто око се вижда, че парчето плат е прекалено малко и прозрачно, за да е блуза. По-скоро е бельо.

„Това е жалък опит на Ивайло да се прави на мъжкар, а на Алисия – да привлече вниманието с друго освен с връзката си“, смятат познати и на двамата.

21 Коментара

възмутен

преди 7 години

Тая па с тоя гей Ивайло и дружката му Цецо е толкова банална вече,че се не трае-то бива лигня и пози ,ама...Синът и е горд с малоумната си лигава майка,която се прави на тийнейджърка-нема начин да не е така!Алисийо,не ти подхожда на възрастта -проста и жалка си!

Коментирай

mimi

преди 7 години

Asunke ne ti otiva tova povedenie na razglezena malka kifla, kam 40 hodish ne si na 17 ,i kato se ligavish s tiq geiove i se chepatish pred tqh ne si misli che si mn interesna i gargite vi se podigravat

Коментирай

:)

преди 7 години

Във фен страницата на Алисия изрично е написано, че няма повод за скандал, и че черното всъщност е... потник. И да наистина е потник, въпреки, че го свалят през краката. Пък и замислете се, що за гащи трябва да са XXXXL размер ли? Не се излагайте хората просто се забавляват.

Коментирай

Ася-педофилката

преди 7 години

Каквото и да е -снимката е противна!!!!!!!

Коментирай

Ай

преди 7 години

Е не са гащи, а дънките и потника, с които е снимана в последния си клип. То се вижда, че целия екип е в гримьорната. Като тръгне да се снима гола в душ-кабина с гол надървен мъж зад нея, или тръгне да лази гола и да смуче от кучешка паница, тогава вряскайте.

Коментирай

ауч

преди 7 години

Ти си противна/ен ;)

Коментирай

678

преди 7 години

Ти пък кой беше да казваш на кого какво му отива? Алисия е СУПЕР ГОТИНА, с желание за живот, искра, талант!!! Да не е на 70 г, че да не й отивало на възрастта? В чужбина жените стават майки на 33-35, а не на 15 като в Бг. Не всички са от малцинставата..........................

Коментирай

oy

преди 7 години

Коя е тази зловонна пача на снимката и с какво е известна?

Коментирай

До 678...нещастно говедо фен на Алисия..

преди 7 години

Добре чети тава,което искам да ти кажа селско говедо фен на вмирисани долнопробни кръчми..Никой не е длъжен да мисли като теб и да харесва разни 3-то разрядни певици ,зачитай мнението на другите и не си мисли ,че си много умен..Това ,че ти още 100 дебила като теб харесвате някаква проститутка скрита зад микрофона и се прави на певица не значи,че всички трябва да я харесват..и не всички са от малцинствата..Бъди по обран в изказванията си,че да не изядеш някъде шамарите...

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Хехе, май в момента Михайлов ѝ сваля гащичките, а АзЪ би дал квот му поискате, ако му покажете автентичната физиономия на оранжевия цверг, в момента, когато е видел снимката на малкия с Николай. Щот идва и логичният въпрос: кой е фотографът? Иво да, бе да, ама дрън-дрън. Да не излезне в края на краищата, че Бирмата е бил само носач на чантите, муахахахах.

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Ахъм, с треторазрядната певица те рапознахме, та немаше нужда да си праиш труда да обиждаш човека на селско говедо. Да беше почналО напрао с МЪРША, да се не мъчиш с речника ти от стотина думи. Мъцай там, по-добре, тва ти тичка повече, отколкото вербалната комуникация. Впрочем фетиш ли долавям, къмто говедата? Отдавна ли не се е случвало да яхнеш некъв бик на Флирт или яздиш само клиентовете? :-D

Коментирай

Балкански синдром

преди 7 години

Ахахахахахаххахаах, заповядай, чакам шамарите с нетърпение! А и само да ти кажа, ПИЧ, че съм жена и изказванията ти са меко казано смешни. Да не говорим, че надали се намираме и в една и съща държава, но заповядай! Там от вашия край явно така разрешавате словестните разправии :Д

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

До Балкански синдром-Добре,Румяно,знаем,че пишеш от Германия-пруститутка ли си там или миеш кенефи?

Коментирай

_I_

преди 7 години

Явно майка ти е в Германия и явно тя е проститутка там, Селянин прост! Надявам се, че го знаеш и не ти казвам нищо ново! Шамари, проститутки, Румяни.. прост народ, най-вече заради такива пумияри като теб!

Коментирай

_I_

преди 7 години

Майка ти през първите ти седем години явно е проституирала някъде, вместо да взее да те повъзпита или образова.

Коментирай

М да

преди 7 години

Нещо влагаш лични чувства. И как разбра ще е зловонна? Пачата си ти в случая :)

Коментирай

М да до Ася- пе...

преди 7 години

А ти скоро да си посещавала психиатър? Щото имаш гореща нужда :) П.С. Аа и още нещо, от което сигурно много ще те заболи - НЛО-то е злобна лъжлива изтерясала проститутка :Р

Коментирай

rado

преди 7 години

Дърта ама се озърта. При всеки удобен случай сваля гащите. Навици останали от стария и занаят.

Коментирай

Tod Mod

преди 7 години

Е тя нали само с това е известна - кой и сваля гащите. Интересът към нея клони към нула и ето ти нова чекня, със свалени гащи и тъпа хилеща физиономия. Яко я тресе менопаузата.

Коментирай

пич,

преди 7 години

Снимката на детето с Ники Михайлов е мно-о-ого стара, така че без значение кой е фотографа /потърси с Гугъл изображения/. Аз мисля, че в момента на певицата ѝ трябва шумотевица заради предстоящ клип и затова пуска пак интрижка с бившия, което си е доста евтинко. А иначе тяхната история е... вече история :)

Коментирай

до М да

преди 7 години

Не си ли ти самата пача - жената зад щанда селската пръчка ася от Вакарел? Ама няма да се сърдиш, вече не се издържа - просто си толкова безлична, куха и бездарна лейка, на всичкото отгоре и пускаш коментари за себе си, а и явно си плащаш за да ни занимават с теб, един толкова покъртително посредствен, но пък назобан с агресивна простотия катил, сравним с преливащ от гной цирей - е стига вече, отстрани се, остави ни на мира!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.