Кой тика Рафи към върха? (Успехите му подразниха други музиканти, вижте)

3679
17 Август 2014, 16:20


„Рафи ли? Гледаш го кинта и двайсет, а самочувствието му до небето. Постоянно ни занимава с присъствието си, постоянно гледаме тъпите му парчета, а с Део, Лео и Играта са си направили една хомо група, от която няма отърване", избухва пред „Уикенд" музикант с голям стаж зад гърба си и с малък шанс да се пробута да пее в някое заведение, узна HotArena.net.

 

Въпросният естраден талант съвсем не е сам в ненавистта си към победителя от „Х фактор". Десетки изпълнители стоят без работа в София и се чудят към кого да изплюят тъмнозелената си отрова. Рафи е идеален мотиватор на най-тъмните страсти. Талантливият тапишон се бута навсякъде да е първа писта и някак си му се получава да се задържи на гребена на вълната.

 

Първо спечели музикалното шоу, след това се сдоби с автомобил от риалити формата „Като две капки вода", а сега бичи на конвейер летни хитчета. Парчетата му не се отличават с особено творческо майсторство, но са лесни за запомняне и се харесват на тълпите от тийнейджъри, които пълнят заведенията по морето.

 

Точно поради тази причина и Рафи е един от най-търсените музиканти за изпълнения наживо. Той усети, че има глад за нисичката му персона и моментално вдигна финансовите си изисквания. По време на коледните празници музикантът с арменски корени прибираше по 4200 лева, но тогава и навалицата от празнични купони беше голяма.

 

Сега Рафи прави летни намаления и се навива да пее за по два бона на вечер, което е с 500 лева повече в сравнение с миналогодишните му тарифи за няколко часа изяви в по-лъскавите барчета край морето. В чест на истината ангажиментите му сериозно са се увеличили и той почти няма празен уикенд до края на сезона. Точно тази му заетост явно влудява колегите, които имат предостатъчно свободно време да се пържат в софийските жеги, докато чакат някой да се обади и да ги покани на участие.

 

„Рафи е колкото хитър, толкова и нахален. Ще се навие да пее и за дядовците от рибарското селище край Бургас. Няма никаква музикална хигиена и не отказва участия. Номерът е парици да падат. С тая усмивчица се бута да е в предни позиции и явно му минава номерът. Младоците явно го харесват и пълнят дискотеките да слушат еднодневките му", процежда бесен колега на Бохосян с далеч повече опит на сцената.

Самият Рафи имаше възможност да усети на собствен гръб „любовта" на колегите, които не могат да го понасят заради успеха му да се урежда с добре платени ангажименти. Преди няколко месеца злосторници счупиха стъклото на джипа, който спечели от „Като две капки вода".

 

„Да им изсъхнат ръцете", кълнеше ядосаният Рафи, докато търчеше по майстори да оправят повредата. Вандалският акт въобще не го стресна и той продължи с удвоени усилия да преследва успеха и финансовата си обезпеченост. Не могат да го катурнат от седлото на белия кон, който е яхнал и слуховете, че центърът на хомо групичка, в която влизат още колегите му Лео, Играта и Део.

 

„Това са пълни глупости. Болни мозъци родиха подобни простотии, защото Рафи продължава да се движи без гадже. Със сигурност не е педераст, просто е прекалено амбициозен и се страхува, че с лигава мадама, увесила се на врата му, трудно ще му се получат нещата.

 

Много хора им завиждат на Рафи, Део и останалите, които правят парчета заедно и така се уреждат с работа за цялото лято", категоричен е приятел на талантливия тапишон. Той самият признава, че в момента въобще не му е до гаджета, а преди не е бил особено активен в това отношение. Номерът е да върви бизнесът и да пада пара.

 

„Работя още от първия възможен момент, който позволява законът. На 15 години продавах зеленчуци на пазара и явно оттогава съм тренирал гласа си. Оказа се доста трудна работа и след това започнах като момче за всичко в една звукозаписна компания. Там беше още по-трудно, но не съжалявам за трите години от живота си, които им дадох. Научих ценни неща, които влязоха в употреба по-късно и ми позволиха да успея в музикалния бизнес", разказва Рафи.

 

Той има всички шансове да се препитава и като икономист, тъй като умело борави с цифрите и е приет да учи в престижно английско училище. Дребният певец дори разказва на близки и приятели, че възнамерява да се усъвършенства в точните науки и ще замине за Острова. Буквално в последния момент успяват да го убедят, че няма смисъл тепърва да започва от нулата в Лондон.

 

"Бяха ме приели да уча в английската столица и можех да избирам измежду пет престижни университета. Успях да си оправя документите и, едва ли не, стягах багажа. Приятелите ми в последния момент ме разубедиха. Део ме посъветва да видя как ще тръгне кариерата ми и тогава да мисля за бягство навън. Добре е, че го послушах и не заминах, защото в момента ми се получават нещата и се чувствам добре в своята кожа. Оказва се, че човек може да се издържа и да живее прилично с това, което изкарва от музика", признава си Рафи Бохосян.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До \\\\Kofti
преди 3 години
-3
Вярно ,кофти човек си!Ти в кой университет си?Никой!!!!Съдейки по маймуницата,на която пишеш!Какво ти е препитанието?Изливаш отрова в нета,по успели хора!Да Рафи е успял!Сбъднал е мечтата си,а такива като теб,ще чакат на мама и тате да платят нета ,защото и пет лева не можете да отработите!!Опитай,може и ти да сбъднеш мечтите си! Lol
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 3 години
-4
da be, v 5 - napravo v 10 universiteta sa go prieli. ma ne, te napravo sa go pokanili, shtoto prosto ne mogat bez kralskata mu persona.. phahaha
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени