Кой урежда Райна с богати спонсори?

https://hotarena.net/lubopitno/koi-urejda-raina-s-bogati-sponsori HotArena.net
Кой урежда Райна с богати спонсори?
Читателска новина


Истинска мистерия! Фолк певицата Райна бръмчи по участия на нископлатени хонорари, при това не много често, а почти всеки месец пътува на всевъзможни екзотични дестинации.

Как става това? Из хайлайф средите се мълви, че най-добрата приятелка на чалга дивата Велина Узунова често я запознавала с платежоспособни господа, които да спонсорират нея и кариерата й.

Ако приемем, че Райна има по 2 участия на месец и припечелва около 2 бона за всяко, то с какви пари прави песни и клипове, които в най-добрия случай излизат към 10 бона. Да не говорим за личните й разходи, поддръжка, грим и коса.

Велина Узунова пък е известна като една от елитните бръмчалки и нищо чудно да не помага на приятелката си да заработва по света и у нас, говорят потребители.

\"Вместо да си хване сериозен мъж, Райна си остана стара мома и само обикаля света. Кариерата й също бележи тотален спад\", категорични са меломани.

6 Коментара

Мунчо

преди 8 години

Разбрахме написаното - Велина е сводница, а Райна проститутката. После да не се сърдят като ги коментираме.

Коментирай

Надежда Иванова

преди 8 години

Защо си измисляте такива глупости. че дори правите ведомост за разходите и приходите и.Аз пък мисля,че тя е най интелегентна певица,която не само ходи по дестинации, но и знае какво да посети и как да го предаде.Много и завиждате и затова са тези кфалификации. За никой не е тайна за клиповете и песните на Цветелина и дори и цялата и тайфа от кой се спонсорират ,но......Аз съм възхитена от " НАПИСАНО С ЛЮБОВ" и и пожелавам повече такива смислени и хубави песни.

Коментирай

интелигентен и красив начин на живот

преди 8 години

Ето , как излизат клюките за свестните жени и това се черпи за капитал от ниско интелигентната част на читателите. Но аз мисля, че по-важно е тя как се чувства и как живее. И няма по-голямо богатство и инвестиция от това, да обиколиш света , да видиш и научиш историята, обичаите и културата на много народи, защото заминавайки за където и да било първото нещо е това да прочетеш, изучиш и информираш. А на место да се наслаждаваш и опознаваш. Интелигентен начин на живот. И стига с тези глупости за спонсори, тя си изкарва достатъчно има родители, има кариера и няма семейство, Има достатъчно спестени пари , за да си го позволи. И една екскурзия не излиза повече от едно участие, така че - злобейте, това ще ви остане и нищо друго! А, колкото до стара , млада - няма.... има съдба и всеки си живее своята и ако истински желае да я промени, ще го направи. Просто не е дошъл точният момент и човек!

Коментирай

?

преди 8 години

Ето , какво може да роди една куха картуна!

Коментирай

Тъпа HotArena

преди 8 години

Що не пишете за Мара и нейния тлъстуша, а се занимавате с най скромното момиче от цялата тая паплач в гадната чалга.По добре сама , от колкото с наркомана Коцето, който благодарение на Райна стана известен. Изкарва си парите сама, без да я гняви някоя свиня (Мара -Гущеров, Цветелина -Пеевски,Емилия-Динев) и т.н.

Коментирай

120

преди 8 години

Koceto, be6e izvesten i predi da ima vruzka s Rayna. Kogato bqha zaedno, toy premina v Payner. I da- slavata mu porastna pove4e, no Rayna da go bila napravila izvesten- tova e golqma glupost. Prodava li se za pari ili ne - nqma dokazatelstva. Tihite vodi sa nay- dulboki, taka 4e ne izklu4vam varianta da e vqrno napisanoto v statiqta. Az nikoga ne sum q haresvala, no 4e ima hubavi pesni- ima si.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.