Кой заведе Николета Лозанова в най-тузарския СПА хотел във Велинград?

20898
11 Май 2017, 08:03


„Благодарим Ви за гостоприемството, за нас беше удоволствие да си починем и разтоварим при вас! До нови срещи!“

 

Така тв водещата Николета Лозанова изрази възхищението си от най-новия комплекс във Велинград Arte Spa&Park Hotel, в който бе отседнала наскоро.

 

Топ красавицата позира пред дизайнерското фоайе на 5-звездния хотел видимо доволна от престоя си. Че Лозанова се е спряла именно на Arte Spa&Park Hotel за своята почивка, не ни учудва – НиЛо винаги избира класни и луксозни комплекси, които да отговарят на нейния стандарт. Освен това хотелът се слави с един от най-разнообразните СПА центрове у нас.

 

Въпросът е с кого е била Николета по време на почивката си. Дискретният и висококвалифициран персонал в Arte Spa&Park Hotel категорично отказа да дава каквато и да било информация около престоя на тв водещата.

 

Самата Лозанова пък също не коментира любовния си живот, макар напоследък светските медии упорито да я свързват с Ники Михайлов.

 

Романтичната и луксозна обстановка, както и приказната локация на Arte Spa&Park Hotel сред вечнозелените елхови гори, предполагат мъжка компания за Николета. В същото време обаче хотелът предлага и много други удоволствия, които могат да бъдат споделени с приятели или в компанията на семейството в уютната обстановка на комплекса.

 

Колкото и да гадаем, истината ще остане някъде там. Единствената информация, която успяхме да измъкнем от персонала на Arte Spa&Park Hotel, е, че комплексът се е превърнал в любимото място на НиЛо за отдих. Тв водещата била силно впечатлена от невероятната природа, заобикаляща комплекса, и най-вече - от свежия утринен бриз и прекрасната гледка от ВИП апартамента.

 

Най-приятно изненадана обаче Лозанова останала от кухнята на ресторанта, която предлага здравословно и биосъобразно хранене дори за изтънчените ценители на кулинарното изкуство.

 

Запознати коментират, че тв водещата планирала скоро отново да посети Arte Spa&Park Hotel, като се отдаде изцяло на СПА глезотии в тузарския комплекс. С кого ли ще сподели почивката си…






HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени