Кои звездни дами залитат по чашката?

5113
08 Ноември 2011, 16:19


Те не са алкохолички, просто обичат да пийват малко повече от време на време.

 

 

Така, както адреналинката Ваня не е алкохоличка, но често я засичат по столичните заведения да пие в промишлени количества – според читател на HotArena.net. Лошо няма – алкохолът понякога дори лекува.

 

Адреналин в кръвта

 

 

Както писахме по-горе, адреналинката Ваня била засечена от наш читател в столично заведение да пие като смок. „Гостите на клуба останаха изумени от пресушаването на три бутилки алкохол от две момичета и едно момче”, пише читателят на HotArena.net, визирайки адреналинката Ваня.

 

 

Елена Петрова

 

 

Къде тук без Елена Петрова? Актрисата доби скандална слава, след като катаджии я хванаха да шофира в нетрезво състояние. Бубето от „Стъклен дом” се оправда, че смесила алкохолите, но не е прекалявала. Запознати обаче коментираха, че често залита по чашката.

 

 

Емилия

 

 

„Да, напих се и повръщах! Бях много пияна и си тръгнах гола” – това заяви саркастично фолк певицата Емилия, която бе спрягана от жълти медии, че често посяга към чашката. Поводът за клюките стана катастрофа, предизвикана от Емилия. Така и не стана ясно дали певицата е употребила алкохол, но оттогава „й тръгна име”, дето се вика. Емилия е безкрайно обидена на подобни слухове.

 

 

Лора Караджова

 

 

„Вижте пияната Лора Караджова (ВИДЕО)”, писаха колегите от Kliuki.bg. Сайтът визира конкретно видеоинтервю, където Лорчето наистина дава неадекватни отговори и е видимо подпийнала. Певицата е заклета купонджийка, така че няма лошо да си прави кефа на няколко питиета.

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени