Коко Динев явно е преодолял финансовите проблеми, които го мъчеха. Няма как иначе да тълкуваме факта, че си е позволил да покани една от най-големите гръцки звезди - Ана Виси, да пее в заведението му, научи HotArena.

Певицата, която е родена в Кипър, ще извие глас там на 28 декември. С новината се похвали лично половинката на Динев - Емилия. Тя качи линк към събитието в официалната си страница във фейсбук и покани феновете си да отидат. Именно Ана Виси ще е гвоздеят в програмата на заведението на Кулата покрай коледните празници.

Звездата е един от първите гръцки артисти, които въвеждат западната поп и денс музика в местната лаико музика. Албумът й Kravgi е най-високо оцененият албум на XXI век, 7 пъти платинен. Превръща се в един от най-продаваните артисти на всички времена в Гърция, след като продава над 10 милиона копия в целия свят. Списание “Форбс“ я класира като 15-ата най-влиятелна личност в южната ни съседка и 4-ти по рейтинг артист. Преди няколко години Ана Виси пя на площад „Батенберг“. Тя бе гвоздеят в програмата на първите и единствени Балкански музикални награди. Тогава тя изпълни дует с Дейв Стюарт от "Юритмикс".

Хонорарът на певицата е сред трите най-високи в Гърция заедно с тези на Деспина Ванди и Кети Гарби. Смята се, че той достига до 20 000 евро на вечер. Виси пък не приема да пее някъде за под 10 бона. Гъркинята е една от любимите изпълнителки на половинката на Коко Динев - Емилия. Неведнъж на свои участия попфолк пеивицата е изпълнявала някои от големите хитове на Ана Виси. Особена слабост са й баладите на гъркинята, които тя пее с огромно удоволствие. Най-вероятно именно гласовитата блондинка стои зад идеята да бъде поканена да пее в заведението.