Коко Каменаров уволнява жена си! Махат Радина Червенова от „По света и у нас”, за да няма конфликт на интереси

https://hotarena.net/lubopitno/koko-kamenarov-uvolniava-jena-si-mahat-radina-chervenova-ot-po-sveta-i-u-nas-za-da-niama-konflikt-na-interesi HotArena.net
Коко Каменаров уволнява жена си! Махат Радина Червенова от „По света и у нас”, за да няма конфликт на интереси

Първата жертва на новия генерален директор на БНТ Коко Каменаров може да бъде... собствената му съпруга, узна HotArena.

 

По всяка вероятност Радина Червенова ще бъде помолена от мъжа си да напусне поста си водещ на „По света и у нас”, научи „Уикенд” от служители на държавната медиа. Говорителката е сред шефовете на ценралните новини.

 

Притеснявам се да не тръгнат грозни слухове и подмятания - едва ли не, че толерирам съпругата си. Радина се е доказала във времето, зрителите я ценят, но новия ми пост изисква да няма какъвто и да било конфликт на интереси. В момента се установява дали е така. Не искам позицията ми на генерален директор да бъде използвана срещу нея – няма да е честно”, призна откровено Коко Каменаров.

 

Самата Радина Червенова била в шок, като научила, че ще й се наложи да бъде отстранена. Говорителката дори плакала, твърдят нейни колеги от БНТ. Решението дали остава или ще бъде махната, ще бъде взето буквално до дни. По-вероятно обаче е Червенова да напусне.

 

Новият шеф на БНТ Константин Каменаров е решил да посегне на една от емблемите на държавната медиа – „Панорама”. Току-що избраният генерален директор обяви намерението си да премести публицистичното предаване в събота. Промяната влиза в сила веднага, още от началото на тв сезона. През септември тежката артилерия на публицистиката ще се излъчва в събота вечер, веднага след „По света и у нас” – в 21 часа.

 

Местенето на „Панорама” в събота вечер обаче поражда друг проблем – кога ще се излъчва „Шоуто на Канала”, което е другото най-гледано предаване на БНТ1. В момента то върви в събота след новините. Според запознати, най-вероятно именно майтапчийското предаване ще замени „Панорама” в петък вечер. Така ще бъде пряка конкуренция на „Комиците”.

4 Коментара

Теодор

преди 6 години

Радина е един от качествените говорители на държавната медия.

Коментирай

ха-ха

преди 6 години

Е ,да,де ,ама само нея ли да гледаме вече близо 40 години?

Коментирай

Бебо

преди 6 години

Радина наистина е една от тези говорителки, които не омръзват, защото е умна и привлекателна жена. Но какво да се прави - Каменаров е обещал да бъде послушко и да лиже задника на Бойко Борисов.

Коментирай

bat sa60

преди 6 години

izmislili sa go, ediniqt vliza v pensiq, drugiq podema

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.